ATP ti 13.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Roger Federer – Dominic Thiem | Pettääkö legendan fysiikka aikaisessa vaiheessa turnausta?

ATP-finaalit käynnistyivät sunnuntaina Lontoossa. Vuosittaiseen turnaukseen osallistuu kahdeksan maailmanlistan parhaiten sijoitettua pelaajaa. Toisin kuin useissa muissa tennisturnauksissa, ATP-finaaleissa ei ole pudotuspelijärjestelmää vaan kahdeksan pelaajaa on jaettu kahteen ryhmään ja he pelaavat kolme kierrosta kolmen muun ryhmässä pelaavan kanssa. Ryhmien kaksi parasta pelaajaa pääsevät välieriin, joista voittajat selviävät loppuotteluun.
Tiistaina pelattavista kahdesta ottelussa jälkimmäisessä vastakkain asettuvat sveitsiläinen Roger Federer (ATP 3.) sekä itävaltalainen Dominic Thiem (ATP 8.)
Federerin tietävät kaikki tennistä hiemankin seuranneet. Mies on pitkään ollut yksi maailman parhaista pelaajista ja hän on voittanut urallaan peräti 99 ATP-turnausta. Sveitsiläinen on edelleen erinomainen pelaaja, vaikka onkin jo 37-vuotias. Pitkissä turnauksissa Federerin jalka alkaa ymmärrettävästi painaa ennemmin tai myöhemmin, mutta Lontoossa turnauksen avausottelu oli jo todella vaikean oloista peliä lajilegendalta.
Federerin vahvuuksiin kuuluu parhaina päivinä erittäin tarkka syöttö sekä fantastinen palautuspeli. Legendaarisen sveitsiläisen yhden käden rysty on yksi maailman tarkimmista edelleen, minkä lisäksi hänen kämmenlyöntinsä on todella terävä. Federer pelasi turnauksen avausottelussaan japanilaista Kei Nishikoria vastaan, ja vastoin kaikkia odotuksia japanilainen vei ottelun nimiinsä suoraan kahdessa erässä. Federer oli koko ottelun kaukana parhaasta tasostaan – hän teki todella paljon pakottamattomia virheitä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Thiem on todella lahjakas nuori pelaaja, jolta löytyy menestystä suuristakin turnauksista. Thiemin vahvuuksiin kuuluu erittäin kova ja tarkka syöttö, sekä todella monipuolinen lyöntivalikoima. Itävaltalainen on maailman parhaita palauttajia rystypuolelta – hän käyttää yhden käden rystylyöntiä.
Thiemin ongelmana on epätasaisuus, sillä hän saattaa pelata ajoittain todella huonosti syötön takutessa ja miehen turhautuessa. Itävaltalaisen vahvuuksiin kuuluu myös erinomainen liikkuminen. Turnauksen avausottelussa Thiem kohtasi Kevin Andersonin, joka vei ottelun nimiinsä suoraan kahdessa erässä. Otteet paranivat ottelun loppua kohden, mutta Andersonin onnistui ottaa pitkittynyt toisen erän katkaisupelin nimiinsä.
Federer on todella suuri ennakkosuosikki otteluun kertoimien valossa, mitä on todella vaikea käsittää ensimmäisen kierroksen esitysten perusteella. Thiemin voitolle saatavat kertoimet ovat aivan liikaa, ja niihin tartutaankin kiinni niin plussatasoituksilla, kuin suoranakin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ