ATP su 11.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Roger Federer – Kei Nishikori | Hyvin levännyt legenda vahvoilla turnauksen avausottelussaan

ATP-finaalit käynnistyvät sunnuntaina Lontoossa. Vuosittaiseen turnaukseen osallistuu kahdeksan maailmanlistan parhaiten sijoitettua pelaajaa. Toisin kuin useissa muissa tennisturnauksissa, ATP-finaaleissa ei ole pudotuspelijärjestelmää, vaan kahdeksan pelaajaa on jaettu kahteen ryhmään ja he pelaavat kolme kierrosta kolmen muun ryhmässä pelaavan kanssa. Ryhmien kaksi parasta pelaajaa pääsevät välieriin, joista voittajat selviävät loppuotteluun.
Turnauksen avausotteluista löytyy kosolti pelattavaa, ja tällä kertaa käsittelemme ottelua sveitsiläisen Roger Federerin (ATP 3) sekä japanilaisen Kei Nishikorin (ATP 9) välillä. Nishikori pääsi turnaukseen mukaan ATP listakakkosen Rafael Nadalin vetäydyttyä turnauksesta terveydellisistä syistä.
Kaikki lajia hiemankin seuranneet tietävät varmasti Federerin. Mies on pitkään ollut yksi maailman parhaista pelaajista ja hän on voittanut urallaan peräti 99 ATP-turnausta. Sveitsiläinen on edelleen erinomainen pelaaja, vaikka onkin jo 37-vuotias. Pitkissä turnauksissa Federerin jalka alkaa ymmärrettävästi painaa ennemmin tai myöhemmin, mutta miehen suorittamiseen voi edelleen luottaa turnausten ensimmäisillä kierroksilla.
Federerin vahvuuksiin kuuluu erittäin tarkka syöttö sekä fantastinen palautuspeli. Legendaarisen sveitsiläisen yhden käden rysty on yksi maailman tarkimmista edelleen, minkä lisäksi hänen kämmenlyöntinsä on todella terävä. Federer on myöskin erittäin hyvässä vireessä – mies on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelustaan seitsemän.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Nishikori on myös erittäin taitava pelaaja – hänen paras aseensa on erinomainen liikkuminen palloralleissa. Lisäksi japanilainen on todella hyvä muuttamaan pallon lyöntisuuntaa palloralleissa. Niskikorin kämmenlyönnit ovat myöskin todella kovia ja tarkkoja.
Nishikorin ongelmana osan kaudesta ovat olleet lukuisat pakottamattomat virheet, joiden johdosta mies ei ole onnistunut kuluvalla kaudella voittamaan yhtäkään ATP-turnausta. Nishikorin viime ottelut ovat sujuneet mollivoittoisissa merkeissä – japanilainen on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme.
Federer on suuri ennakkosuosikki otteluun, mikä on enemmän kuin ymmärrettävää. Sveitsiläinen legenda on saanut levätä viime turnauksen jäljiltä riittävästi, mikä tietää Nishikorin kannalta todella vaikeaa ottelua. Otamme lapulle Federerin voittoa niin erä- kuin pelitasoituksellakin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ