ATP ke 15.06. klo 17:00

Draper - Ruusuvuori

Ruusuvuorella vastassa kääntämätön kortti!

Emil Ruusuvuori selvitti kuin selvittikin tiensä Queensin nurmiturnauksen toiselle kierrokselle – Ranskan Quentin Halys kaatui lähes kahden ja puolen tunnin ottelussa tiukkojen vaiheiden jälkeen. Otteluun mahtui niin Ruusuvuoren häviämä tie break kuin ottelun ratkaissut syötönmurto matsin viimeisessä pelissä. Toisella kierroksella vastaan tulee kääntämätön kortti – nuori britti Jack Draper vaikuttaa kovalta luulta.

Ruusuvuori saa nyt arvokkaita ruohomatseja vyöllensä, sillä ruohokokemuksen puute tuntuu hieman vaikuttavan varsinkin otteiden tasaisuuteen. Emil tunnusti itsekin haastattelussa, että tarvitsee lisää pelejä ruoholla saadakseen peliä seuraavalle tasolle. Queensissä mies on edennyt kuitenkin tähän asti jo pelkällä perusluokallaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nuori Draper on vasta tekemässä tuloaan sadan sakkiin, mutta nuorukaisen kapasiteetti on jossain ihan muualla. Kovalyöntinen vasuri olisi varmasti korkeammalla rankingissa jo nyt, mutta loukkaantumiset ovat hidastaneet miehen kehitystä kahdella viime kaudella. Tänä vuonna on syntynyt kovaa jälkeä Challenger -tasolla, jossa mies on napsinut jo useammankin pystin. Edellisellä kierroksella kaatui huippupelaajista Taylor Fritz, mikä kertoo britin iskukyvystä.

Draper on ansaitusti ottelussa suosikki, mutta kertoimet suorasta voitosta eivät aivan riitä peliin asti. Sen sijaan laitetaan peliunderia kehiin. Jos Ruusuvuoren riskit realisoituvat tässä ottelussa, eikä tasaisuus riitä, ottelu voi olla tylystikin ohi. Korkeintaan 23 peliä siis kuitille ja iltapäivällä puristelemaan.

10 euroa pelirahaa