ATP pe 17.06. klo 18:30

Ruusuvuori - Cilic

Ruusuvuori sinnittelee Ciliciä vastaan!

Hyvässä iskussa nurmikentällä pelaava Emil Ruusuvuori eteni Queensin turnauksessa jo puolivälieriin. Hyvät otteet kentällä näkyvät sekä nuorukaisen tili- että pistepussissa: odotettavissa on ensimmäistä kertaa nousu ATP-rankingissa 50 parhaan joukkoon. Vastus puolivälierässä on kovenemaan päin, sillä kokenut Marin Cilic hallitsee on top 20 -pelaaja, ja hallitsee Queensin olosuhteet mainiosti.

Cilic on elementissään nopeilla alustoilla, joihin Queensin nurmi kuuluu. Kroatialaisen viikko on ollut Ruusuvuorta kevyempi, sillä miehen ei luonnollisestikaan tarvinnut karsia turnaukseen. Edellisessä ottelussa kaatui Alexander Bublik suoraan kahdessa erässä, vaikka kazakin temppuilu Cilicin keskittymistä hieman hajoittikin. Cilic on vahva syöttäjä, mikä on Queensin kaltaisilla alustoilla avainasemassa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tosin myös Ruusuvuoren syöttöpeli oli onnistunutta Jack Draperia vastaan. Avauserän Emil vei selvin numeroin, ja toisessa erässä pelattiin tasatahtiin – tie break meni kuitenkin suomalaiselle lähes näytöstyyliin. Tällä hetkellä nousujohteisesti pelaavalta suomalaiselta sujuvat palautukset hienosti, ja palloralleihin päästyään mies on ollut yksinkertaisesti hyvä.

Ruusuvuori pystynee haastamaan Cilicin, vaikka urakka on tällä kertaa todella kova. Kroatialainen on toki ottelussa suurehko suosikki, mutta nähdyn perusteella Ruusuvuorella on omat saumansa. Vetoihin lähtee piste-overi: kaksi tiukkaa erää tai kolmanteen erään venyvä peli eivät ole tosiaankaan poissa laskuista.

10 euroa pelirahaa