ATP la 08.01. klo 11:30

Nadal - Ruusuvuori

Ruusuvuori haastaa Nadalin!

Emil Ruusuvuori pääsee heti vuoden aluksi yrittämään uransa ensimmäistä ATP-turnauksen finaalipaikkaa – kyseessä on neljäs yritys. Tällä kertaa vastus on lähes kovin mahdollinen, kun vastaan kaaviosta tulee itse Rafael Nadal. ATP-listan tämänhetkinen kuutonen on kaksikymmenkertainen Grand Slam -turnausvoittaja, ja tämä ottelu kertoo paljon siitä, millainen vuori Ruusuvuorella on kiivettävänään matkalla maailman huipulle.

Nuoren suomalaisen avausottelu Jordan Thompsonia vastaan ei ollut mitenkään häikäisevä, mutta Alex Molcania vastaan otteet olivat varmoja. Ruusuvuori vältti virheet, ja miehen ykkössyöttö kulki mukavasti. Toki tuo matsi on sinällään huono vertailukohta, sillä vastus kovenee monta pykälää välierässä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Nadal sai tähän otteluun vapaataipaleen luovutuksen myötä. Avausottelu Ricardas Berankisia vastaan sujui varmoin ottein. Nadal ei ole koskaan kohdannut Ruusuvuorta, mutta Australiassa miehet ovat ottaneet toisistaan tuntumaa treenaamalla yhdessä ennen turnausta.

Nadalin kammottava yläkierre on ase, joka Emilin pitäisi pystyä tylsistyttämään. Positiivisena puolena voisi sanoa, että jos koskaan Nadal olisi kaadettavissa, niin juuri tällaisessa Grand Slam -turnaukseen valmistavassa kisassa – ja juuri ennen Australian avoimia. Nadal on kärsinyt kroonisista jalkavaivoista, jotka mm. estivät miehen olympialaisiin osallistumisen Tokiossa.

Jos Nadal on täydessä iskussa, tiedossa voi olla vaikeuksia. Veto otetaan pelien lukumäärästä – underi kattaa sen, että Nadal osoittautuu ylivoimaiseksi vastukseksi – tai mies sattuisi olemaan totaalisen epävireessä, ja Ruusuvuorelle sattuu se pöljä päivä.

10 euroa pelirahaa