ATP la 05.02. klo 12:00

Ruusuvuori - Majchrzak

Joko nyt, Emil?

Emil Ruusuvuoren turnaus etenee Punen ATP-turnauksessa kuin unelma. Mies ei ole kärsinyt tähän mennessä yhtään erätappiota, ja turnauksen voittajakertoimissa Ruusuvuori oli suosikki jo ennen voitollista puolivälieräotteluaan.

Puolivälierässä esitys Jiri Veselyä vastaan oli mainio. Ruusuvuori syötti hyvin ja palautukset sujuivat mainiosti. Ottelun ainoat syötönmurrot teki juurikin Ruusuvuori, ja ne ratkaisivat voiton suomalaiselle. Aikaa tshekin lyömiseen meni vain tunti ja vartti. Emilin tennis on tällä hetkellä suorastaan loistavassa kuosissa – mies on mennyt selkeästi pelaajana eteenpäin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Välierässä Ruusuvuorta vastaan tulee Kamil Majchrzak. Puolalaiseen tapaan oikeinkirjoitusta haastava pelaaja oli kovaa vauhtia tekemässä tuloaan jopa top 50-pelaajaksi, mutta vuoden 2020 loukkaantuminen jarrutti kehitystä. Tällä hetkellä puolalaisen ATP-ranking on 95. Puolalainen on ihan kelpo pelaaja, mutta mitään mieleen jäävää supervoimaa hänellä ei ole. Polskin ainoastaan välttävä puolustuspelaaminen tulee varmasti haastetuksi Ruusuvuoren toimesta. US Openissa Ruusuvuori oli puolalaista parempi erin 3-1.

Kertoimissa Ruusuvuori on iso suosikki, ja niin pitää ollakin. Tällaisenaan suomalainen saattaa hyvinkin saada saalistettua uransa ensimmäisen ATP-voiton. Mutta mennään ottelu kerrallaan – tässä matsissa veikataan Emilille puhdasta 2-0 voittoa.

10 euroa pelirahaa