ATP su 06.02. klo 14:00

Sousa - Ruusuvuori

Ruusuvuori juhlii Punessa!

Emil Ruusuvuori jatkoi lauantaina mallikkaita otteitaan Punen ATP-turnauksessa. Vaikka Puolan Kamil Majchrzak pisti parhaansa mukaan kampoihin, oli Ruusuvuoren peruspeli loppujen lopulta liikaa puolalaiselle, ja voittoa voi pitää hyvin ansaittuna. Myös välierän betsi Ruusuvuoren 2-0 voitosta toi mannaa Uhmapelaajille.

Ruusuvuoren otteisiin on tullut räväkkyyttä ja kypsyyttä. Henkistä vahvuutta taas osoittaa toisessa erässä syötönmurron kuittaaminen, ja totaalinen dominanssi lopun tie breakissa. Polskin eväät oli syöty, mistä kertovat tie breakin lumieränumerot 7-0. Emil ei ole hävinnyt turnauksessa erääkään. Kaikki on siis katettu ensimmäistä ATP-turnausvoittoa varten.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Ruusuvuorta vastaan tulee toisen välierän voittanut Joao Sousa. Portugalilainen, joka on entinen top 30 -mies, oli aluksi hätää kärsimässä Elias Ymeriä vastaan, mutta mönki perusluokallaan rinnalle ja ohi. Sousa joutui tekemään ottelussa tuntuvasti enemmän töitä kuin Ruusuvuori omassaan. Lisäksi Conquistador pudotti kahdessa ensimmäisessä ottelussa erät, joten kokonaisrasitus tältä viikolta on oleellisesti finaalivastusta korkeampi. Karkeasti sanottuna tällä hetkellä Sousa ei ole Ruusuvuoren tasolla.

Sousan parasta ennen -päivä on jo mennyt, ja Ruusuvuoren nuoli osoittaa ylöspäin. Emil on suurensuuri suosikki, ja Uhmapelaajat komppaa. Vastuksen pitäisi helpottua välierästä ja sopia Ruusuvuorelle – siis Emil vie 2-0!

10 euroa pelirahaa