ma 02.07. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP: Wimbledon turnausennakko | Kuninkuus vaihtuu

Tennismaailman odotetuin ja arvostetuin Grand Slam turnaus, Wimbledonin tennisturnaus pelataan Lontossa pääkaavion osalta 2.-15.7. Nurmikentällä pelattavaan turnaukseen osallistuu 128 pelaajaa.
Turnaus pelataan jo 132. kertaa ja pelipaikkana toimii totuttuun tapaan All England Lawn Tennis and Croquet Club.
Vedonlyöjille Wimbledon tuo tarjolle useita loistavia pelikohteita päivittäin, joista parhaat tuodaan totuttuun tapaan esille uhmapelaajat.com vihjesivustolle.
Turnausvedonlyönti
Ennen turnausta asetettaviin voittajavetoihin on tarjolla myöskin erinomaisia kohteita. Kuten kaikissa kohteissa turnauksen aikana, tärkeimmät asiat voittajavetoja ajatellen ovat pelaajien turnauskestävyys, loukkaantumishistoriat, hermojen hallinta sekä tämän hetkinen suoritusvarmuus.
Viime vuoden voittaja, Roger Federer ei ole ollut tällä kaudella tasollaan, ikä alkaa nykyään ATP listan kakkossijaa hallussaan pitävää sveitsiläistä painaa, ja pitkän turnauksen edetessä seinä nousee jossain vaiheessa pystyyn. Kertoimien valossa turnauksen ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi lasketun sveitsiläisen oletettava putoaminen hyvissä ajoin ennen finaalia avaa loistavia mahdollisuuksia ajatellen suurien kertoimien voittajavetoja.
Pelaajaennakot
Menestyjät
Vihjaajan oma suosikki Wimbledon voittajaksi on serbialainen Novak Djokovic. Djokovic on toipunut hyvin aiemmista loukkaantumisista ja nostanut pelinsä tasoa Wimbledonia edeltävissä turnauksissa valtavilla harppauksilla. Myöskään henkisestä puolesta kokeneella serbialaisella ei jää mestaruus kiinni.
Kanadalainen Milos Raonic on tunnettu erittäin kovasta ja tarkasta syötöstä. Stuttgartin ATP turnauksessa vasta finaalissa vastassa ollut Federer murskasi kanadalaisen haaveet mestaruudesta. Raonicin loukkaantumiset ovat historiaa, ja mies on täydessä iskussa Wimbledonissa. Ainoa kysymysmerkki Raonicin pelissä on henkinen puoli, mutta tämän kauden esityksien pohjalta ei kanukille voi ennustaa suurempaa pään hajoamista.
Nick Kyrgios on nurmikentillä kuin kotonaan, ja on osoittanut pelipäällä ollessaan pystyvänsä voittamaan kenet tahansa. Australialaisen suurin ase on todella tarkka syöttö, mutta myös muut osa-alueet ovat hallussa paremmin kuin hyvin. Myös aussin kuntokäyrä on ollut koko kauden ylöspäin, mikä enteilee hyvää menestystä Wimbledonissa.
Yllättäjät
Hurjan syötön omaava saksalainen Peter Gojowczyk on saanut tällä kaudella hyvää nostetta uralleen, ja Wimbledoninssa voisi olla täydellisen läpimurron paikka. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuva argentiinalainen Juan Martin Del Potro on hyvinkin saksalaisen yllätettävissä.
Loukkaantumisista pikkuhiljaa kuntoutunutta Stan Wawrinkaa ei myöskään pidä laskea koskaan ulos kun Wimbledonissa pelataan. Wawrinkan peli ei ole ollut lähelläkään aiempien vuosien tasolla, mutta hyvänä pelipäivänä ja Stanin yhden käden rystyjen ollessa vireessä, sveitsiläinen voi voittaa koviakin nimiä.
Todella pitkältä ottelutauolta palannut Andy Murray on vain muutamia otteluita hieman ennen Wimbledonia pelattuaan hieman löytänyt pelivirettään. Vaikkakin kotikentällään pelaava britti on todella kaukana tasostaan vielä, on miehellä turnauksen edetessä ja pelivireen löytyessä mahdollisuus yllätykseen.
Musta hevonen
David Goffinia ei voi pitää nurmikenttien ystävänä, mutta belgialainen on isojen turnausten ja suurten pelien mies. Erinomaisella hermojenhallinnalla ja uskomattomilla venymisillä tiukoissa paikoissa Goffin on lukuisat kerrat raivannut tiensä pitkälle suurissa turnauksissa.
Floppaajat
Nuoret tulevaisuuden suurtähdet, Dominic Thiem sekä Alexander Zverev ovat pelanneet loistavan kauden tähän mennessä. Nyt kuitenkin parivaljakolla on ollut pientä jalkavammaa ja molempien otteissa on näkynyt suuria epävarmuuden merkkejä. Wimbledon on nuorille pelaajille vaikea paikka myös henkisesti, eikä kummallakaan ole tarvittavan tasoista kisapäätä mennä pitkälle vielä tänä vuonna.
Kroatialainen Marin Cilic uhosi ennen kauden alkua nousevansa ATP ranking ykköseksi tällä kaudella. Cilic on kuitenkin osoittanut puhuneensa tyhjiksi ja kroatialainen on sulanut nätisti jokaisessa tärkeimmässä turnauksessa kauden aikana. Cilicin henkinen kantti on todella heikko siihen nähden mitä suurissa turnauksissa vaaditaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ