ATP ti 28.06. klo 16:30

Auger-Aliassime - Cressy

Arpaonni ei todellakaan suosinut! Edelliskauden Wimbledon-sensaatio saattaa pudota jo avauskierroksella

Ehdottomasti yksi Wimbledonin avauskierroksen herkullisimmista kamppailuista tarjoillaan tiistaina Felix Auger-Aliassimen sekä todella vahvasti Eastbournessa esiintyneen Maxime Cressyn välillä. Tässä ottelussa on mikä tahansa mahdollista ja on heti kärkeen todettava, että ensin mainitun kanadalaisen ennakkosuosikin asema haiskahtaa jokseenkin yliarvioidulta. Nähdäänkö tässä matsissa yllätys?

Auger-Aliassimen osalta siirtymä massalta nurmelle on sujunut vaihtelevasti. Esimerkiksi Tim van Rijthoven sekä Hubert Hurkacz ovat onnistuneet kanadalaisen kaatamaan. Pelaaminen on näyttänyt hyvältä, mutta parhaat suoritukset ovat ainakin toistaiseksi jääneet piippuun. Toki on muistetaan, että 21-vuotiaan esitykset Wimbledonissa ovat olleet yleensä vahvoja ja viime vuonna mies eteni aina puolivälierään saakka, jossa Matteo Berrettini lopulta oli kuitenkin vahvempi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Arpaonnen ei todellakaan voi sanoa suosineen kanadalaista tällä sesongilla, kun heti ensimmäisellä kierroksella vastassa on Maxime Cressy, joka on erinomaisessa vireessä. 25-vuotias amerikkalaispelaaja on tullut viime vuosina tunnetuksi kärkipelaajien kovana haastajana ja esimerkiksi miehen syöttö-volley-taidot ovat omaa luokkaansa. Todella suuria vaikeuksia voi olla Auger-Aliassimelle tiedossa murtojen osalta, vaikka tämä omaan syöttöpelaamiseen löytäisikin totutun vahvan rytmin.

Eastbournessa Cressy eteni aina finaaliin saakka kaatamalla maanmiehensä Reilly Opelkan, Daniel Evansin, Cameron Norrien ja Jack Draperin. Loppuottelu Taylor Fritziä vastaan oli todella tasainen, mutta kääntyi tällä kertaa tappioksi. Loistavia otteita on kuitenkin nähty Cressyltä nurmikaudella. Jatkopaikka on täysin realistinen Wimbledonin avauskierroksella, vaikka kerrointen valossa se olisikin iso yllätys. Uhmapelaajien valinta tähän kamppailuun on yhdysvaltalaisen voitto. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja lyö puita uuniin!

10 euroa pelirahaa