ATP ke 26.01. klo 11:30

Felix Auger-Aliassime - Daniil Medvedev

Jääkö Eemil Ruusuvoren pudottanut kanadalainen täysin vaille mahdollisuuksia?

Avauskierroksella niukasti erin 3–2 suomalaisen Eemil Ruusuvuoren kotimatkalle lähettänyt kanadalainen Felix Auger-Aliassime on selviytynyt jo kvartseihin saakka, mutta nyt vastaan tulee rautainen venäläistaituri. Kovaa mätkivä ja kokoaan erinomaisesti hyödyntävä Daniil Medvedev on tässä vaiheessa yksi koko turnauksen kovimmista voittajasuosikeista.

Vaikka Auger-Aliassime on pelannut tähän saakka hyvän turnauksen, on tämä jättimäinen altavastaaja neljännesvälierissä. Medvedev on huomattavasti kokonaisvaltaisempi pelaaja, joka on pelannut läpi turnauksen todella kliinisesti. Miehen syöttö on todella vaikea murrettava – etenkin ykkösen tippuessa ruutuun. Esimerkiksi edellisessä ottelussaan mies voitti ykkössyöttönsä 85-prosenttisesti ja se lukema on ollut aika lähellä myös koko turnauksen keskiarvoa – osumaprosentti ensimmäisellä on puolestaan ollut varsin kelvollista noin 65% luokkaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kuten todettu, kanadalainen joutui koville jo avauskierroksella ja tämän jälkeenkin mies on tiputtanut pari erää. Erityisen pahoja vastustajia mies ei ole joutunut kohtaamaan, mutta pari päivää sitten pelattu Marin Ciliciä vastaan oli 21-vuotiaalle todella raskas. Tämä kairasi kaksi voittamistaan kolmesta erästä vasta pitkien ja raastavien tiebreakien jälkeen.

Medvedev on kovissa paikoissa huomattavasti vastustajaansa marinoituneempi ja aktiivista tennistä pelaavalle venäläiselle Australian Openin kovakenttä sopii alustana erinomaisesti. Ei olisi yllätys, vaikka Medvedev painelisi lopulta päätyyn saakka. Oli miten oli, Auger-Aliassime jää jyrän alle keskiviikon neljännesvälierässä. Pelivalinnaksi otetaan venäläistaikurin voitto numeroin 3–0 ja se pelataan ottelun tasoituksena (Medvedev -2,5).

10 euroa pelirahaa