CS ti 04.10. klo 15:45

Aurora - fnatic

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh! fnaticin tasoitukselle yllättävän kovaa kerrointa!

IEM Road to Rio RMR -karsintaturnaus Majoreita varten alkaa tiistaina 4. päivä lokakuuta. Euroopan osalta joukkueet ovat jaettu kahteen eri RMR-turnaukseen, jotka pelataan samoina päivinä. A RMR aloittaa tiistain ensimmäisillä kahdeksalla ottelulla, kun B RMR puolestaan jatkaa heti perään kahdeksalla ottelulla. Tiistaihin on valikoitunut seitsemän laatuvihjettä!

Päivän viidennessä vihjattavassa ottelussa nähdään, kun fnatic saa vastaansa venäläisjoukkue Auroran. Ottelu alkaa klo: 15:45, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Aurora on kertoimien valossa suuri altavastaaja, ja fnatic taas ennakkosuosikki. MrGreen kuitenkin tarjoaa minimitasoituksella eli -2,5 -kierroksen tasoituksella yllättävänkin hyvää kerrointa fnaticille. Se hyödynnetään ilomielin.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Aurora on huomattavasti kokemattomampi joukkue, jonka karttavalikoima on selvästi heikompi kuin fnaticin. Aurora tulee poistamaan Infernon, Vertigon ja Overpassin. fnatic puolestaan poistaa Dust 2:n sekä Miragen. Jää joukkueen päätettäväksi edetäänkö ottelussa Ancientiin vai Nukeen. Molemmat ovat fnaticille loistokarttoja, kun Aurora puolestaan ei ole pelannut kumpaakaan kovinkaan paljoa.

Fnatic saa selvästi paremman karttavalinnan otteluun, ja täten onkin odotettavaa, että vain 2,5 -kierroksen tasoitus osuu kyllä kohdilleen.

Fredrik Røj

@roeJcsgo
fantic Hello esl pro ligue playoff🙂 fantic bye esl pro ligue 🙂