to 22.06. klo 04:30

Austin FC - FC Dallas

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dallasin poissaololista on pitkä kuin nälkävuosi! Saako Austin revanssinsa Texasin paikalliskamppailussa?

MLS:ssä pelataan torstain vastaisena yönä Texasin derby, kun Austin FC isännöi FC Dallasia Q2 Stadiumilla. Leo Väisäsen ja Alexander Ringin edustama kotijoukkue on Läntisessä konferenssissa kolmanneksi viimeisenä, mutta matkaa esimerkiksi juuri viidentenä porskuttavaan Dallasiin on seitsemän pistettä – Austinilla on vielä ottelu vähemmän plakkarissa.

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada vain yhdellä talletuksella 25 euron ilmaisvedon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Suomalaisnäkökulmasta on harmillista, että Väisänen on yhä polvivaivaisena sivussa. Ring joutui myös jättämään edellisen pelin väliin, mutta näillä näkymin pelaaminen on mahdollista. Zan Kolmanic on Väisäsen seurana lasaretissa ja Aleksandar Radovanovic ja Sofiane Djeffal ovat kysymysmerkkejä. Ring on ollut viime aikoina paljon topparilinjassa ja nytkin pelikunnon ollessa riittävä voidaan suomalainen nähdä keskuspuolustuksessa.

Austin FC

@AustinFC
Two years ago today, the Legend came home. 🌳


Dallasin isoin poissaolo on ilman muuta Gold Cupiin Yhdysvaltojen paidassa osallistuva Jesús Ferreira. Sairastuvalla on Paul Arriola, Sebastian Lletget, Paxton Pomykal, Tsiki Ntsabeleng, Tarik Scott ja Ema Twumasi.

Vieraiden poissaololista on sen verran kirpaiseva, että Austinin suosikkiasema on oikeutettu. Napataan tähän medium-patilla juuri Josh Wolffin poppoota – Austin hävisi toukokuussa Texasin paikallisen 0-1, joten nyt maistuu takuulla revanssi suupielissä. Maaliodottamatilastojen perusteella Dallas ei ole ollut olennaisesti Austinia parempi tällä sesongilla.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.