MLS su 26.06. klo 04:00

Austin FC - FC Dallas

Texasin herruustaistelussa ei peruutella! Kumman tulivoima puree lujemmin?

MLS:ää on pelattu vasta yksi kierros pitkän kesätauon jälkeen ja joukkueet hakevat edelleen parasta pelituntumaa. Vaikka tauon aikana pelattiin reilusti harjoitusmatseja, ei se ole ikinä sama kuin kilpailulliset kamppailut. Esimerkiksi FC Dallas palasi monen yllättykseksi tauolta tappiolla. Austin onnistui nappaamaan vierasvoiton Montrealista, mutta ottelu toi mukanaan myös pelikiellon. Texasin herruustaistossa tuskin peruutellaan ja intensiteetti on korkealla.

Austinin tärkeä keskikenttämies Daniel Pereira sai jo toistamiseen tällä alkukaudella katsella punaista korttia paluuottelussa, mikä pitää miehen sivussa paikallisväännössä. Menetys on ikävä, mutta vaihtoehtoja keskisektorille on olemassa venezuelalaisen paikkaamiseksi. Molemmissa leireissä on ollut varsin tehokkaita viimeistelijöitä. Etunenässä toki Dallasin huimat yhdeksän maalia viimeistellyt maalipörssikärki Jesus Ferreira. 21-vuotiaan superhyökkääjän esitykset ovat vakuuttaneet ja muutenkin hyökkäyspelaaminen toimii.

FC Dallas

@FCDallas
6 goals in 2 games at Q2 Stadium.

Isännillä yläkerrassa on niin ikään useita vahvoja yksilöitä. Sebastian Driussi on mättänyt kahdeksan maalia ja Maximiliano Urruti on iskenyt viidesti. Molemmat joukkueet ovat käynnistelleet kautensa mallikkaasti paitsi maalinteon myös tulosten osalta. Kymmenen matsin kuntokäyrällä rakkaat viholliset muodostavat kahden kärjen MLS:ssä. Vaikka Dallas palasi tauolta yllättävällä 0–2 tappiolla Vancouveria vastaan, ei sen potentiaalia yläkerrassa voi sivuuttaa. Oman mausteensa tuo myös se, että kyseessä on paikallistaistelu.

Isäntä palasi 0–1-voitolla Montrealia vastaan tauolta, mutta läpihuutojuttua ei missään nimessä Texasin taistelussa ole luvassa. Tulivoimaisten joukkueiden tasaista vääntöä odotellaan, joten pelivalinnaksi maistuu runsasmaalisuus (yli 3,5 maalia). Toki myös tasapeli kutkuttelee hieman, mutta tällä kertaa mennään maalimäärällä. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja ota huippuedut käyttöösi uudelle bookkerille!