MM-karsinnat 2022 to 24.03. klo 11:10

Australia - Japani

Juhliiko Japani MM-kisapaikkaa Sydneyssä?

MM-kisapaikkoja jaetaan torstaina myös Aasiassa. Kaksi ottelukierrosta on vielä jäljellä ja Japani etenisi voitolla suoraan Qatariin. Australia on varmistanut jo paikan vähintään jatkokarsinnoissa ja viimeisellä kierroksella kohdataan Saudi Arabia, joten suoran kisapaikka on epätodennäköinen. Japani on ollut ennen tätä kierrosta vahvassa formissa ja maaleja ei ole päästetty neljään otteluun.

Australian on siis iskettävä isoa vaihdetta silmään jossain vaiheessa ottelua ja riskejä otetaan varmasti. Socceroosin voitto näyttää kuitenkin nykykertoimia epätodennäköisemmältä. Graham Arnoldin ryhmä ei ole mitenkään järisyttävän vakuuttava ollut näissä karsinnoissa ja tasollisesti ollaan kärkikaksikkoa perässä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Molempien joukkueiden kokoonpanoissa on muutama merkittävä poisjäänti. Ausseilla Craig Goodwin ja Jackson Irvine testasivat turhankin positiivisesti koronatesteissä ja Tom Rogic & Aaron Mooy ovat niin ikään keskikentältä sivussa. Myös valmentaja Arnold on koronakaranteenissa. Japanilta Takehiro Tomiyasu, Hiroki Sakai, Ritsu Doan, Daichi Kamada, Daizen Maeda ja Yuya Osako ovat sivussa.

Japanin valmentaja Hajime Moriyasu on melko konservatiivinen valmentaja ja todennäköisesti Nippon kykenee ottelussa riittävän suorituksen tekemään. Joukkueessa on poissaoloista huolimatta leveyttä ja tekeminen on ollut viimeisimmissä peleissä niin solidia, että hankala pähkinä purtavaksi Japani Socceroosille on. Otetaan Japani tasapelivarmistuksella lapulle.

10 euroa pelirahaa