MM-karsinnat 2022 ma 13.06. klo 21:00

Australia - Peru

Peru hallitsee, mutta Australia saa omat tonttinsa!

Maanantaina ja tiistaina ratkotaan viimeiset MM-kisapaikat! Australia oli lopulta UAE:ta etevämpi Aasian karsintafinaalissa, mutta ei voitto mitenkään helpolla tullut. Peru lähtee mannertenväliseen playoff-matsiin jättisuosikkina ja maanantaita varten on Tyynenmeren rannalla valmistauduttu jo kuukausikaupalla.

Peru veti Etelä-Amerikan karsintalohkon päätöskierrokset mallikkaasti ja palkintona oli viides sija, jolta maa itse asiassa selviytyi edellisenkin kerran ensin MM-jatkokarsintaan ja aina turnaukseen saakka. Pelillisesti Ricardo Garecan ryhmä ei ollut kuitenkaan aina parhaimmillaan, mutta tokihan teknistä ja taktista osaamista La Blanquirrojalta löytyy. Kärjessä pelaa tätä nykyä Beneventoa edustava Gianluca Lapadula – veteraanikaarti on Paolo Guerreron ja Jefferson Farfánin johdolla jäämässä taka-alalle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Australian ryhmästä joutui kesäkuun peleistä jäämään sivuun Celticin Tom Rogic, joka on kymppipaikalta iso poissaolo. Socceroos on vahva erikoistilannejoukkue, joka hieman on viime vuosina kipuillut maalipaikkojen luomisen suhteen. UAE:ta vastaan tälläkin saralla oli kuitenkin nähtävissä hieman valoa tunnelin päässä.

Otetaan näillä kertoimilla lapulle yli 2,5 maalia. Jos konservatiivisempi meno maistuu niin kakkosen linjaakin voi vetää, jolloin tasalukemalla panos palautuisi. Tässä on kertoimia parempi mahdollisuus suurimaaliselle pelille, kun ottelun loppupuolella voivat padot murtua. Peru vääntänee itsensä kisoihin, mutta kyllä Australia saa omat tonttinsa Perun haparoivaa alakertaa vastaan.

10 euroa pelirahaa