ATP ti 18.01. klo 05:30

Ruusuvuori - Auger-Aliassime

Ruusuvuorelle kova vastus Aus Openiin!

Emil Ruusuvuoren vuosi alkoi hyvin Australiassa: Melbournen esiturnauksessa mies pääsi välieriin, ja pelasi hyvän ottelun itseään Rafael Nadalia vastaan. Viime viikon nuori suomalaislupaus sai keskittyä harjoitteluun, ja totutella edelleen kuumiin olosuhteisiin.

Suomalaisen tämänhetkinen ranking on 90, mutta siinä on löysää useampia kymmeniä sijoja – miehen voisi sanoa olevan top 50 -tasolla. Loukkaantumistauon jälkeen peli ei ole vielä aivan valmista, mutta hyviä elementtejä siinä on.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

 

Peli saakin olla kuosissa varhain tiistaiaamuna, sillä vastus on todella kovaa luokkaa: kanadalainen Felix Auger-Aliassime on maailmanlistan ysi, ja ehdoton laatupelaaja. Viime viikolla Auger-Aliassime oli voittamassa ATP Cupia Kanadalle. Kovalyöntinen ja nopealiikkeinen avausvastus on käsistään kätevä, mutta välillä sortuu ailahteluun. Henkisestä kantista tai sen puutteesta kertoo ehkä jotain, että mies on ollut peräti kahdeksan kertaa ATP-turnauksen finaalissa voittamatta yhtään finaaliottelua.

Oma juttunsa Australian Openissa on kuumuuden lisäksi paras viidestä -systeemi, joka tekee varsinkin päiväotteluista todella rankkoja. Tämä on Ruusuvuorelle kova tulikaste – ehkä liiankin kova. Vedoissa tekee mieli lähteä kanadalaisen matkaan. Pistehändäri ei ole pitempään matsiin hassumpi, joten sillä mennään. Ota samalla Pinnacle haltuun, jos jostain mystisestä syystä se on vielä jäänyt piippuun.

10 euroa pelirahaa