ti 15.01. Klo 11:30

Australian Open ATP: Benoit Paire – Dominic Thiem | Voittaako ranskalainen erääkään?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Kauden ensimmäisessä Grand Slam -tennisturnauksessa on monia mielenkiintoisia otteluita jo ensimmäisellä kierroksella. Yksi näistä on ranskalaisen Benoit Pairen ja itävaltalaisen Dominic Thiemin kohtaaminen. Thiem tunnetaan todellisena kuumakallena, mutta myös erittäin taitavana sijoittelijana. Paire on lahjakas pelaaja, mutta parhaat vuodet ovat aikalailla luetut. Onnistuuko ranskalainen vielä löytämään pelinsä?
Paire on syöttäjänä keskivertoa huonompi, mutta yleispelaaminen on hyvällä tasolla. Ranskalainen on kuitenkin todella ailahteleva pelaaja, mikä johtuu osittain syötön tehottomuudesta. Paire ei onnistu enää nykypäivänä saamaan ykköstä ruutuun. Tämä nähtiin karkeasti Cameron Norrieta vastaan pelatussa ottelussa, kun ykkössyöttö onnistui alle 50 prosentin teholla.
Paire osaa pelata ralleissa ja viihtyykin huomattavasti paremmin hitaammalla alustalla. Syöttämisen pitäisi kovalla onnistua, jotta pystyttäisiin todella haastamaan kärkimiehiä. Nopealla alustalla Paire jää väistämättä kakkoseksi, sillä sijoittelut tai palautuskyky ei yksinkertaisesti riitä paikkaamaan tehotonta syöttöä.
Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Thiem on puolestaan varsinainen kuumakalle. Monessa ottelussa ollaan nähty se turhautuminen, joka purkautuu raivoamisena omalle valmentajalle tai sitten voimasanojen käytöllä. Kiivaasta luonteestaan huolimatta herra omaa erinomaiset yleispelaamisen taidot sekä myös keskivertoa paremman syötön, mikä edesauttaa pärjäämistä nopealla alustalla.
Thiem pelasi Dohan ATP-turnauksessa kauden avausottelunsa häviten suoraan kahdessa erässä Pierre-Hugues Herbertille. Ranskalainen onnistui pitämään Thiemin kurissa loistavalla syötöllään. Thiem ei täten pystynyt mitenkään vastaamaan Herbertin syöttövuoroilla ja murtuikin itse kahdesti. Thiem on kuitenkin ATP:n ehdotonta kärkeä – taitoa löytyy, mutta myös nopeutta sen lisäksi.
Ottelun lähtökohdat ovat aika selkeät. Thiem tulee ottelun voittamaan, mutta arvoituksena on, onnistuuko Paire nappaamaan erääkään itävaltalaiselta. Vedot lähdetään vetämään Thiemin kautta. Luotamme myös siihen, että Paire onnistuu yhden erän taistelemaan nimiinsä, sillä itävaltalainen tulee sen häviämään jo tunteiden kiehumisen seurauksena.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: