ma 14.01. Klo 08:00

Australian Open ATP: Matthew Ebden – Jan-Lennard Struff | Edes kotikenttä ei auta Ebdeniä voittoon

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Vuoden ensimmäinen Grand Slam-turnaus, Australian Open alkaa maanantaina, ja vedonlyöjien kannalta kattaus on suorastaan herkullinen. Seuraavaksi tarkastelemme kotimaassaan pelaavan Matthew Ebdenin (ATP 47.) sekä saksalaisen Jan-Lennard Struffin (ATP 58.) kohtaamista.
Ebden on tällä hetkellä kaukana parhaasta kunnostaan. Australialainen ei muutenkaan ole vahvimmillaan kovalla alustalla, mutta kauden alku on ollut siitä huolimatta melkoinen pettymys miehelle. Kauden neljästä ensimmäisestä ottelustaan hän on nimittäin onnistunut voittamaan ainoastaan yhden.
Korkeintaan keskinkertaisena syöttäjänä tunnettu Ebden perustaa pelinsä pääsääntöisesti hyvään tekemiseen palloralleissa, mutta kauden alku ei ole antanut kovinkaan luottamusta herättäviä merkkejä tulevaa ajatellen. Australialainen tekee nimittäin paljon pakoittamattomia virheitä, eikä hän pysty vastaamaan vastustajiensa koviin palautuksiin läheskään riittävässä määrin. Ebdenillä on kuitenkin puolellaan Grand Slameissa pelattavien otteluiden pituus – pitkät ottelut suosivat hyvän fyysisen kunnon omaavaa australialaista.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Struff antoi jo viime kaudella hyviä näyttöjä tulevaa ajatellen. Saksalainen on aloittanut myöskin tämän kauden erinomaisesti selviytymällä Aucklandin ATP-turnauksessa aina välieriin asti. Välierissä vastaan asettunut Cameron Norrie oli kuitenkin liian kova pala miehelle, ja ottelu päättyikin britin 2-1 voittoon.
Struffin pelottavin ase on ehdottomasti todella kova ja tarkka syöttö, mutta miehestä puhuttaessa jätetään usein huomioimatta hänen taitonsa palloralleissa. Saksalainen on todella aggressiivinen pelityyliltään myös palauttajana, ja hän lyökin paljon voittopalloja. Toimiessaan Struffin peli on todella kaunista katsottavaa, ja jopa maailman kärkinimien tulee olla varuillaan pelatessaan tätä taituria vastaan. Silloinkin, kun Struffin palautuspeli ei ole aivan parhaassa terässään, hän pystyy pitämään itsensä pelissä mukana loistavan syöttönsä ansiosta, joka on todella varmatoiminen.
Ebden on tällä hetkellä pulassa hiemankin parempia palauttajia vastaan, ja Struffin pelivire on erinomainen. Otamme lapulle Struffin voittoa niin erä- kuin pelitasoituksellakin unohtamatta pienen panostuksen tulosvetoa.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: