ma 14.01. Klo 11:30

Australian Open ATP: Marin Cilic – Bernard Tomic | Onnistuuko Tomic yllättämään?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tenniskauden ensimmäinen Grand Slam -turnaus alkaa 14.1. Australiassa. Ensimmäisellä kierroksella nähdään jo todella mielenkiintoinen ottelu, kun pelinsä löytänyt Bernard Tomic kohtaa kokeneen, mutta ailahtelevan Marin Cilicin. Kroatialaisen todellinen pelivire on arvoitus, mutta motivaatio on varmasti kohdallaan.
Cilic aloitti uuden kauden mallikkaasti kahdella voitolla näytösotteluissa Kevin Andersonia vastaan 2-1 lukemin ja Fernando Verdascoa vastaan luvuin 2-0. Todellinen pelivire on vielä arvoitus, sillä kunnon ottelua ei Cilic ole vielä ennen Grand Slamia pelannut. Kroatialaisen motivaatio on varmasti kohdallaan, mutta kaiken tulee osua nappiin, sillä turnauksen edetessä vastus kovenee koko ajan.
Cilic tunnetaan erinomaisena syöttäjänä ja loistavana yleispelaajana. Heikkoutena herralla on kuitenkin korvien väli – pakka saattaa hajota minä hetkenä hyvänsä, jos ottelu ei lähde mieleisellä tavalla käyntiin. Cilic on erinomainen pelaaja, mutta syöttö alkaa todella takkuilemaan, mikäli lähdetään niin sanotusti väärällä jalalla liikenteeseen. Yllätyksiin ei tosiaankaan ole varaa, sillä vastus on todella vahva yllättäjä.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Tomic saa todellisen tulikasteen heti Australian avointen alkutaipaleella. Cilicin tavoin myös Tomic pelaa ensimmäisen kunnon ottelunsa Grand Slamissa, mutta kotiyleisön hurratessa. Tomic pelasi myös kaksi näytösottelua voitollisesti Jack Sockia vastaan lukemin 1-2 ja Nick Kyrgiosia vastaan lukemin 2-0. Tomicilla on paljon tehtävää, mutta kaikki on mahdollista viisieräisessä ottelussa.
Kuten todettiin, Tomic on todellakin yllätysvalmis. Syöttäminen sujuu kyllä, mutta kakkossyöttö saattaa aika-ajoin takkuilla. Parhaimmillaan kuitenkin syöttö on keskivertoa parempaa, ja ykkössyöttökin osuu kenttään 70% teholla. Tomic on parhaimmillaan kovalla kentällä, sillä silloin hän pystyy tukeutumaan syötön lisäksi omaan liikkuvuuteensa sekä sijoitteluun. Heikkous Tomicilla on kuitenkin pelin ailahtelevaisuus, joka on omanlaisensa pelote. Alusta ja pelipaikka kuitenkin suosivat Tomicia, ja yllätykseen on mahdollisuus vähintäänkin erän muodossa.
Otteluun lähdetään todella mielenkiintoisista lähtökohdista, sillä kumpikin pelaaja pelaa ensimmäisen todellisen ottelunsa vasta Grand Slamissa. Kotikenttä ja alusta ovat Tomicin parhaat aseet ottelussa ja uskommekin hänen pystyvän laittamaan kokeneelle Cilicille hanttiin. Vedot lähdetään hakemaan Tomicin suoritusten kautta, ja uskomme jopa yllätysmahdollisuuteen jo ensimmäisellä kierroksella.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: