ma 14.01. Klo 05:00

Australian Open ATP: Reilly Opelka – John Isner | Onnistuuko oppipoika laittamaan hanttiin?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Australian Open Grand Slam –turnauksen ensimmäisen kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan kovan haastajan, Reilly Opelkan ja kokeneen John Isnerin välillä. Opelka ja Isner ovat molemmat todella kovia syöttäjiä, joten pitkiä palloralleja tuskin tarvitsee odotella. Onnistuuko Opelka laittamaan konkarille kapuloita rattaisiin vai onko kokemusta kertynyt jo liikaa?
Opelka tunnetaan todella kovana syöttäjänä, ja sen hän on todistanutkin jo tällä kaudella. Opelka on voittanut kauden aikana kolme neljästä pelatusta ottelusta, ja ainoa tappio on tullut nuorta monitaituria Alex De Minauria vastaan. Kakkossyöttö takkusi ottelussa pahasti, ja De Minaur onnistuikin yhden murtopallon käyttämään – kokonaisuudessaan niitä oli tarjolla jopa seitsemän.
Opelka on tosiaan voittanut kolme ottelua jo kuluvan kauden aikana. Sydneyn turnauksen karsinnoissa hän onnistui kaatamaan Pablo Andujarin lukemin 2-0, ja Taro Danielin 2-1. Viimeisimpänä nuori Opelka takoi kokeneen Albert Ramos-Vinolasin maanrakoon suoraan kahdessa erässä. Ramos ei pystynyt vastaamaan millään tapaa Opelkan syöttöihin. Opelka puolestaan käytti Ramosin heikkoa kakkossyöttöä hyödykseen ja mursikin kahteen kertaan espanjalaisen syötön.
Opelka on nuori ja kunnianhimoinen pelaaja. Syötöt sujuvat erittäin hyvin ja niissä on myös voimaa takana. Syötön lisäksi Opelka omaa hyvät yleispelitaidot, joten palloralleissakaan hän ei jälkeen jää. Päivän vastustaja on kuitenkin ikään kuin oppi-isä, sillä Isner muistuttaa paljon Opelkaa pelillisesti. Nyt siis nähdään onko oppipojasta haastamaan kokenutta konkaria.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Isner on monelle jo tuttu. Tämä yli kaksimetrinen jätti on pelotellut vastustajia jo pitkään kovalla syötöllään, mutta ikää alkaa olemaan jo melkoisen paljon mittarissa. Pelaaminen hidastuu kausi kaudelta, eikä Isner enää kauaa pysty pitämään peliä kunnossa pelkällä syötöllään. Toki hän osaa myös pelata ralleja, mutta syöttö on hänen ykkösjuttunsa kaikesta huolimatta.
Ässäkone lähtee pelaamaan jo toista kertaa tällä kaudella. Ensimmäisessä ottelussa nuori Taylor Harry Fritz laittoi konkarille jauhot suuhun Aucklandin ATP-turnauksessa. Isner hävisi molemmat erät vasta katkaisupelien jälkeen, mutta syöttö takkusi pahasti. Ykkössyöttö osui hyvin ruutuun 70% teholla, mutta kakkossyötöistä ei Isner onnistunut voittamaan kuin vaivaiset 40%. Tällä kertaa ei ole myöskään varaa samankaltaisiin virheisiin, sillä vastapuolelta syöttö todellakin tulee kovaa ja tarkkaan kohti. Ralleissa saattaa konkarillakin alkaa jalka painamaan, ken tietää.
Ottelu on todella mielenkiintoinen, ja voidaan odottaa pitkää ja raastavaa taistoa. Syötönmurtojen todennäköisyydet ovat todella pieniä, joten katkaisupelejä tullaan näkemään ottelussa useampi. Opelkalla on täydet mahdollisuudet napata erävoittoja, ellei jopa koko ottelun voitto. Vedot napataan peli- sekä erämääristä, mutta myös yllätykselle jätetään mahdollisuus.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: