ke 07.04. klo 19:00

Avangard Omsk - Ak Bars Kazan

Sysätäänkö ennakkosuosikki Kazan tylysti kuilun partaalle?

Avangard Omsk on aloittanut välieräsarjan Ak Bars Kazania vastaan todella vahvasti. Omsk siirtyi 0–2-voitolla ottelusarjassa 2–0-johtoasemaan. Omsk nappasi molemmat voitot vieraskaukalosta ja nyt ottelusarja siirtyy joukkueen kotikaukaloon, missä Omsk on ollut vahva läpi pudotuspelien.

Oliwer Kaski kantoi jälleen suurta vastuuta Omskin takalinjoilla. Omskin tehokas ylivoima toimi jälleen toisen ottelun ratkaisuhetkillä, mikä takasi joukkueen voiton. Omsk on pelannut huomattavasti monipuolisemmin Kazania vastaan verrattuna Metallurg Magnitogorsk-ottelusarjaan. Erityisesti joukkueen puolustuspelaaminen on ollut huomattavasti paremmalla tasolla, eikä joukkueen taso ei heilahdellut kahdella ensimmäisessä ottelussa.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Kazan ei ole pelannut huonosti, mutta joukkueen tekemisestä puuttuu tällä hetkellä jotakin. Kazanin viimeistely on tällä hetkellä todella tahmeaa, eikä joukkue ole kyennyt ratkomaan loistavasti torjunutta Simon Hrubecia. Kazanilta vaaditaan reilua tasonnostoa kaikilla kentän osa-alueilla mikäli joukkue mielii taistella finaalipaikasta.

Omsk on aloittanut ottelusarjan jopa yllättävän vahvasti. Hrubecin ja Omskin puolustuksen yhteispeli on ollut saumatonta, jonka seurauksena Kazanin hyökkäys on ollut täysin aseeton. Omsk on myös pelannut todella hyvin kotikaukalossaan. Pelivalinnaksi nostetaan Omskin kotivoitto (1X2).