KHL la 09.10. klo 17:00

Avangard Omsk - Spartak Moskova

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko kohuhankinta Jake Virtasen maalitehtailu kun Spartak kohtaa Omskin?

Nihkeästi alkukaudella esiintynyt hallitseva mestari Avangard Omsk isännöi niin ikään ailahtelevaista Spartak Moskovaa. Omsk lähtee Spartak-kamppailuun peräti 3 ottelun tappioputkessa. Myös Spartak saapuu Omskin vieraaksi tappio vyöllään, kun se kärsi selvän 0–4-kotitappion sarjakärki Metallurg Magnitogorskin käsittelyssä.

Omskin alkukausi on ollut äärimmäisen ailahtelevainen. Muutaman ottelun voittoputkia on seurannut yhtä pitkä tappioputki. Niin joukkueen hyökkäys- kuin myös puolustuspeli on ollut ajoittain äärimmäisen sekavaa. 13 ottelussa Omskin verkkoon on isketty jo 36 maalia. Viime kevään pudotuspelien tiivistä puolustuspelaamisesta ei ole ollut tietoakaan ja myöskään hyökkäyspelin tehokkuuden osalta Omsk ei ole päässyt viime kauden tasolle.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
.@Jake_Virtanen 🇨🇦 out there picking corners.

Myöskään Spartak ei ole häikäissyt tasaisuudellaan alkukaudella. Joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa sarjan kärkijoukkeita vastaan. Muun muassa Omsk kaatoi Spartakin Moskovassa 0–4-lukemin. Viime aikoin aikoin Spartak on kuitenkin osoittanut pirteämpiä otteita erityisesti Jori Lehterän ja kohuhankinta Jake Virtasen johdolla.

Omsk lähtee otteluun todella heikossa vireessä. Erityisesti joukkueen puolustuspelaaminen on ollut joukkueen viimeisissä otteluissa todella heikkoa. Virtasen saapumisen myötä Spartakin hyökkäyspelaaminen on nostanut päätään. Spartakilla on ottelussa oiva mahdollisuus yllätykseen ja joukkueelle on jaossa maukasta kerrointa. Pelivalinnaksi nostetaan Spartakin voitto (moneyline).