KHL ke 29.12. klo 16:00

Avtomobilist - Ak Bars Kazan

Avtomobilist Jekaterinburg yrittää palauttaa itseluottamustaan huippujoukkueen kustannuksella

Avtomobilist Jekaterinburg katkaisi neljä ottelua kestäneen pisteettömän putkensa edellisessä ottelussa, mutta tappioiden suora venyi silti viiden ottelun mittaiseksi. Seuraavassa kamppailussa haaste on todella kova, eikä isännällä ole edellytyksiä voittoon – ei varsinkaan, jos tehoja ei ala ilmestyä jostain. Ak Bars Kazanilla on allaan voitto koko KHL:n pisteykköstä Metallurg Magnitogorskia vastaan.

Isäntä on surkeassa vireessä, eikä se ole pystynyt hyviin suorituksiin edes kotijäällään. Viidessä edellisessä Jekaterinburgissa pelatussa ottelussa joukkue on jäänyt kolmesti kokonaan nollille. Kokonaisuutena joukkueella on käynnissä viiden tappion putki, jonka aikana se on tehnyt vaivaiset seitsemän maalia. Vertailun vuoksi on todettava, että Ak Bars on onnistunut samalla otannalla 19 kertaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Avtomobilistilla on hyökkäyspäässä loukkaantumisia, mutta ne eivät yksinomaan selitä joukkueen tehottomuutta. Erikoistilanteistakaan joukkue ei ole yleensä saanut luotua mitään merkittävää, mutta edellisottelun 3–2-tappiossa Nur-Sultanissa Barysin vieraana joukkue iski maalin alivoimalla ja ylivoimalla. Jekaterinburgilaisten tuhlailu on mennyt sille tasolle, että se alkaa ruokkia itseään ja kaikki tekeminen kärsii. Tulevassa ottelussa vastassa on erinomaisesti puolustava Ak Bars, joke ei ole vastustajana omiaan tehojen etsiskelyyn ja itseluottamuksen palautusyritykseen.

Maalivahti Johan Matssonin lisäksi isännillä ovat sivussa Gregori Belusov, Shane Prince sekä Aleksei Makejev. Kazanin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Aleksander Burmistrov sekä Kirill Panjukov ja Dmitri Voronkov. Ensin mainitun loukkaantuminen on vieraille takaisku, mutta syvyyttä ja tehopotentiaalia riittää kyllä.

Pelivalinnaksi otetaan vieraiden voitto vähintään kahdella maalilla (Ak Bars -1,5). Isännille maalinteko on todella vaikeaa, eikä se pääse edes riittäville paikoille kazanilaisia vastaan. Jos sinäkin uskot tappioputken jatkuvan, avaa tili Betsafelle ja iske betsi sisään markkinoiden ykköskertoimella! Tuntuvan ensitalletusbonuksen lisäksi jaossa on jatkuvia huipputarjouksia kaikille asiakkaille.

10 euroa pelirahaa