KHL to 13.01. klo 16:00

Avtomobilist - Severstal Tšerepovets

All in -tyyppinen betsi tarjolla! Miten joku saa tästä KHL-ryhmästä nykyhetkessä ennakkosuosikin?

Loukkaantumisista ja koronasta pahasti kärsivä Avtomobilist Jekaterinburg pääsee vasta torstaina pelaamaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Joulukuussa joukkue ei vakuuttanut alkuunkaan ja sillä on Severstal-otteluun lähdettäessä allaan peräti kuusi tappiota putkeen. Vierailija on heikomman jaksonsa jälkeen päässyt mukavasti pisteiden ja voittojen makuun kiinni.

On kiinnostavaa, että Avtomobilist Jekaterinburg nähdään yhä ennakkosuosikkina KHL:ssä kertoimien valossa esimerkiksi torstaina. Joukkueella ei ole pelituntumaa, alla on kuusi perättäistä tappiota, maalintekopelaaminen tökkii pahasti, eikä erikoistilanteistakaan ole ollut apua. Sivussa on mitä luultavimmin yhä edelleen runsaasti pelaajia kärkikorista saakka esimerkiksi Patrice Cormierin muodossa ja kokoonpanoon palaavien kunnosta ei ole mitään dataa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isäntä on tiettävästi ollut yksi sarjan pahimmista koronapesäkkeistä viime aikoina, mikä näkyy yhä edelleen pelaajistossa. Joku kokoonpano lienee jalkeille on saatava, mutta lieköhän pelaavakaan miehistö ihan täydessä iskussa? Joka tapauksessa Severstal Tšerepovets saa keskiviikolle merkittävän etulyöntiaseman. Seitsemän ottelun otannalla ainoastaan kerran pisteittä jäänyt vierailija on pelannut tammikuussa jo neljä ottelua ja pelituntumastakin on selvä etu.

Edellisessä ottelussaan tiistaina Severstal kaatoi Vitjazin vieraissa jatkoajalla ja voitto oli sille jo kolmas perättäinen. Isännille maalinteko tuotti jo joulukuussa suuria ongelmia, joiden odotetaan jatkuvan vähintään yhtä radikaaleina myös pelaamattoman jakson jälkeen. Viidessä edellisessä ottelussaan kuusi maalia viimeistellyt isäntä on laskettu kertoimissa ennakkosuosikiksi, mitä voi vain ihmetellä. Pelivalinta on mallia Severstal-voitto (1X2) ja panostuksessa isketään all in.

10 euroa pelirahaa