Nations League pe 10.06. klo 19:00

Azerbaidžan - Slovakia

Slovakialle huippukerroin jopa Azerbaidžanissa! Skriniarin puuttuminen ei haittaa tehotonta isäntää vastaan

Kansojen liigassa C-tasolla tätä nykyä pelaava Slovakia ei ole häikäissyt, mutta sen materiaalilla pitäisi ottaa suvereeni voitto tästä alkulohkosta. Kovin kilpakumppani vaikuttaisi tällä hetkellä olevan Kazakstan, joka haki slovakialaisilta voiton edellisellä ottelukierroksella. Azerbaidžan hävisi avausmatsissaan niin ikään rumasti lohkokärjelle, minkä jälkeen se sai Valko-Venäjän nollattua, mutta maalintekoon ryhmä ei kahdessa ensimmäisessä matsissaan pystynyt. Nyt vieraille saadaan sellainen kerroin, joka on ainakin harkitsemisen arvoinen.

Slovakian kone on yskinyt maajoukkuekentillä jo pidemmän aikaa ja alkaneella Kansojen liiga -sesongilla joukkueen paikka löytyy toiseksi alimmalta tasolta. Alku oli hyvä, kun joukkue voitti nollapelillä Valko-Venäjän, mutta toisessa matsissa tuli yllättävä tappio kotiottelussa Kazakstania vastaan. On kuitenkin muistettava, että miehistö on materiaaliltaan ylivoimainen keskinäisessä vertailussa kilpakumppaneihin. Mukana on pelaajia Euroopan kärkisarjoista oikeastaan jokaisella osa-alueella.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tarjoaako Azerbaidžan vieraille pehmeän laskun takaisin voittokantaan? Kahdessa ensimmäisessä koitoksessa tuloksena on ollut tappio kazakstanilaisille sekä tasuri Valko-Venäjän vieraana. Edellisessä matsissa punaisella ulos lentänyt Gismat Aliyev on sivussa pelikiellon takia, vaikka tuskin avaukseen mahtuisi muutoinkaan. Maalinteko on tuntunut toistaiseksi isännille ylivoimaiselta esteeltä, eikä se ainakaan helpotu tulevassa ottelussa Norbert Gyomberin johtamaa puolustuslinjaa vastaan. Huono uutinen vieraille on toki Milan Skriniarin loukkaantuminen, mutta Azerbaidžan tuskin pääsee liian suuria sydämentykytyksiä slovakialaisittain näilläkään pelimerkeillä aiheuttamaan.

Pelivalinnaksi matsiin maistuu vierasvoitto, kun sille saadaan osin edellisen kamppailun yllätystappiosta johtuen lähes tuplapalautus. Betsi kannattaa heittää sisään makoisalla kertoimella, joka löytyy Sportazalta! Tee tili tästä ja pääset nauttimaan ensiluokkaisesta 100% talletusbonarista siedettävillä ehdoilla. Jotta Kazakstan ei pääse karkuun lohkokärjessä, on Slovakian napattava täysi pistepotti tässä matsissa.

10 euroa pelirahaa