CS to 06.10. klo 12:00

Bad News Eagles - Astralis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valtaisa karttaetu Bad News Eaglesille! Astraliksella mahdollisuudet mokata Major-paikka!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu torstaina kolmannen kierroksen otteluilla Euroopan puolella. Karsintaturnauksiahan pelataan samanaikaisesti kolmessa eri divisioonassa. Amerikan joukkueet ovat kerääntyneet Tukholmaan, kun puolestaan Euroopan joukkueet Maltalle. Aasian joukkueet pelaavat keskenään Australiassa.

Päivän ensimmäisessä ottelussa tanskalaisjoukkue Astralis saa vastaansa kosovolaisjoukkue Bad News Eaglesin. Ottelu alkaa klo: 12:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Molemmat ovat voittaneet sekä hävinneet ottelut turnauksessa, ja ovat täten siis 1-1 -tilanteessa. Kolmella voitolla jatkoon – kolmella tappiolla ulos.

Bad News Eaglesin kertoimet otteluun ovat erinomaiset. Todella tulivoimaiselle ja räjähtävälle BNE:lle tarjotaan melkein 2,40 -kerrointa, joka ainakin allekirjoittaneen papereissa riittää helposti peleille. Astralis pelaa turnauksessa akatemiajoukkueensa pelaajan kanssa, kun joukkueen tähtipelaaja Kristian “k0nfig” Wienecke on sairaslomalla hajonneen jalan vuoksi.

BNE saa poistettua kaikki epämiellyttävät kartat heti kättelyssä. Joukkue pääsee eroon Vertigosta, sillä se on Astraliksen vakipoisto. Tämän lisäksi BNE saa itse poistettua Overpassin, Nuken sekä Dust 2:n. Jäljelle jää Mirage, Inferno ja Ancient, joissa kaikissa BNE:llä on yli 70% voittoprosentti. Pidetään panokset kuitenkin pieninä, sillä BNE:n nykyformi on ailahteleva eikä joukkue saa aina itsestään sataa prosenttia irti.

GUILD EAGLES

@_badnewseagles
No revenge this time, gg @NIPCS ❤️.
We'll be back tomorrow for Round 3 of IEM Road to Rio 2022 Europe.

1-1

#bNE🦅