CS ke 29.06. klo 17:00

Bad News Eagles - ECSTATIC

Bad News Eagles selvästi paremmassa formissa kuin ECSTATIC

REPUBLEAGUE:n kolmannen kauden 3rd place decider -ottelussa päästään ihailemaan kun Bad News Eagles kouluttaa tanskalaisjoukkue ECSTATIC:a. Klo: 17:00 alkavassa ottelussa päätetään, kumpi joukkueista nappaa liigan kolmannen sijan, ja täten reilu 10 000 dollaria enemmän palkintorahaa. Panos mitataan siis tällä kertaa rahassa, ja luulisi, että molemmilla joukkueilla on pelihaluja.

BNE:n viime aikainen formi on ollut selvästi parempi, kuin tanskalaisjoukkueen. ECSTATIC on ollut pulassa hyvin heikkoja joukkueita vastaan, kun puolestaan BNE on pystynyt haastamaan ja jopa voittamaan äärimmäisen tasokkaita joukkueita. Bad News Eaglesilla on selvästi vahvempi karttavalikoima tällä hetkellä, kun ECSTATIC on vaikeuksissa jopa joukkueen parhaissa kartoissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ECSTATIC tulee poistamaan vakipoistonsa Miragen. Bad News Eagles puolestaan poistaa Overpassin. ECSTATIC valitsee omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Ancientin, missä BNE on voittanut vain 25% pelaamistaan otteluista. Ancient on kuitenkin päivittynyt viimeisen pelipäivityksen myötä, joka käytännössä tekee normaalitilanteessa hyväksytystä O2,5 -vedosta heikon. Bad News Eagles ei ole pelannut Ancientia heikosti viimeisimmissä kahdessa ottelussa.

BNE saa omaksi kartakseen supervahvan Dust 2:n, missä voitto pitäisi napsahtaa melko helposti. Kolmanneksi kartaksi jäisi tällöin hyvin todennäköisesti Inferno tai Vertigo.

10 euroa pelirahaa