CS ti 04.10. klo 12:00

Bad News Eagles - Eternal Fire

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh! Karttavalikoima suosii radikaalisti Eternal Fireä – huippukerroin talteen!

IEM Road to Rio RMR -karsintaturnaus Majoreita varten alkaa tiistaina 4. päivä lokakuuta. Euroopan osalta joukkueet ovat jaettu kahteen eri RMR-turnaukseen, jotka pelataan samoina päivinä. A RMR aloittaa tiistain ensimmäisillä kahdeksalla ottelulla, kun B RMR puolestaan jatkaa heti perään kahdeksalla ottelulla. Tiistaihin on valikoitunut seitsemän laatuvihjettä!

Päivä aloitetaan klo: 12:00 alkavalla ottelulla kosovolaisjoukkue Bad News Eaglesin ja turkkilaisjoukkue Eternal Firen välillä. Ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla. Eternal Firen karttavalikoima toimii loistavasti BNE:tä vastaan. Joukkue saa poistettua Miragen, Ancientin ja Infernon, jotka ovat kaikki BNE:n parhaita karttoja. Bad News Eagles puolestaan poistaa Overpassin, Vertigon ja joko Nuken tai Dust 2:n. Ottelu pelataan siis Nukessa tai Dustissa riippuen BNE:n karttavalinnasta. Dustia BNE ei ole pelannut kuin vain kolmesti viimeisen kolmen kuukauden sisään, kun Nukea joukkue on tykittänyt vain neljä kertaa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Molemmissa kartoissa Eternal Fire on todella kovassa iskussa. Molemmissa kartoissa Eternal Fire on voittanut kahdeksan ottelua ja hävinnyt vain kaksi viimeisen kolmen kuukauden sisään. Erittäin kovaa tekemistä eikä Bad News Eagles voi asialle yhtään mitään. Jos Eternal Fire ei aivan täydellisesti mokaa karttavalintoja, on toinen näistä kartoista ottelun pelattava kartta sataprosenttisesti.

Eternal Fire

@eternalfiregg
Are you ready to say hello to a new adventure on the way to IEM RIO?
-
IEM RIO yolunda yeni bir maceraya merhaba demeye hazır mısın?
⚔️ #battleforEF #forEF #IEM