CS ma 09.05. klo 13:00

Bad News Eagles - Eternal Fire

Avauskierroksen sekavin ottelu luvassa – Eternal Fire vs Bad News Eagles!

PGL Major Antwerpin avauskierroksen ottelut ovat selvillä. Challengers Stagen kuusitoista joukkuetta kilpailevat maanantaina 9. päivä toukokuuta alkaen kahdeksasta paikasta Majoreiden Legends Stagella. Avauspäivänä pelataan kaksi ottelukierrosta, ja päivän toiset ottelut muovautuvat tuttuun tyyliin ensimmäisen kierrosten otteluiden tulosten perusteella.

Päivän avaa B-striimin puolella turkkilaisjoukkue Eternal Fire ja kosovolainen Bad News Eagles. Ottelu on todella mielenkiintoinen, sillä molemmat joukkueet pelaavat äärimmäisen rikkonaista CS:ää, ja omaavat erittäin taitavat yksilöpelaajat. Paras yhdestä -formaatti tekee ottelusta suorastaan brutaalin.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Eternal Fire on yrittänyt pelata selvästi liian taktista peliä joukkueen pelaajien kykyihin nähden. Joukkueessa on muutama pelaaja, jotka ovat yksilötasoltaan varmastikin yksiä maailman parhaita omilla osa-alueillaan. Silti ilman vakiintunutta IGL:ää, ei joukkue ole pystynyt saavuttamaan kokoonpanolle odotettuja tuloksia.

Bad News Eaglesin raju ja erittäin kaoottinen pelityyli tulee pakottamaan Eternal Firen pelitavan hieman erilaiseksi. Ottelusta on tulossa todella sekava, ja kierroksia tullaan varmastikin jakamaan vuorotellen joukkueelta toiselle. Kumpikaan joukkue ei ole mestari taktisessa pelissä, jonka vuoksi eco-voittojakin nähdään varmasti runsaasti. Kierrosoveri on ainoa oikea pelivalinta otteluun, jossa kaksi äärimmäisen taitavaa, mutta taktisesti osaamatonta joukkuetta asettuu vastakkain.

10 euroa pelirahaa