CS pe 10.06. klo 20:00

Bad News Eagles - ex-Mad Lions

Bad News Eagles erittäin tulivoimainen – MAD Lions ei pysty vastaamaan

Republeaguen päivän toisessa ottelussa päästään kokeilemaan hieman korkeampaa tasoituskerrointa, kun Majoreilla loistosuorituksiin yltänyt Bad News Eagles saa vastaansa vain hetki sitten kokoonpanomuutoksia tehneen ex-Mad Lionsin. Joukkueen ukrainalaispelaaja Viktor “somedieyoung” Orudzhev hyppäsi NAVI:n joukkueeseen varapelaajan rooliin, kun joukkue joutui penkittämään pitkäaikaisen jäsenensä Kirill “Boombl4” Mikhaylovin. Sdy:tä MAD Lionsin entisessä kokoonpanossa tuuraa Fiendin Hristiyan “REDSTAR” Pironkov.

REDSTAR on sen verran uusi jäsen kokoonpanossa, ettei MAD Lions ole ehtinyt harjoittelemaan herran kanssa, kuin maksimissaan viikon. Otteluita REDSTAR:lla on allaan vasta kaksi. Eternal Fire kaatui lukemin 2-0, kun ECSTATIC:a vastaan puolestaan kärsittiin 1-2 -tappio. REDSTAR oli molemmissa otteluissa heikko, vaikka ECSTATIC:a vastaan herra löytyikin tilastotaulun kärjestä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Bad News Eagles on jo pelkän kokoonpanon tulivoiman ansiosta selvästi parempi joukkue. Esille on nostettava myös joukkueen äärimmäisen aggressiivinen pelityyli, joka toimii mainiosti etenkin online-otteluissa. Joukkuehan oli ennen Majoreita yksi alemman tason vahvimpia viisikoita, sillä koko rosteri pystyy suorittamaan käsittämättömän korkealla tasolla.

Lapulle ladataan BNE:n ottelutasoitusta, jolle saa erittäin antoisan 2,70 -kertoimen. Joukkue on loistava kaikissa pelaamissaan kartoissa eikä MAD Lionsilla ole Miragen lisäksi yhtäkään karttaa, missä joukkue voisi rehellisesti lähteä BNE:tä haastamaan. Miragessa BNE:n voittoprosentit eivät vakuuta, mutta mikäli joukkueen otteita on kyseisessä kartassa seurannut, on päivänselvää, että joukkue on todella vahva myös Miragessa.

10 euroa pelirahaa