CS ma 24.10. klo 17:00

Bad News Eagles - EYEBALLERS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isolla isoa! Loistokerroin hyödynnetään kovalla panoksella!

Elisa Masters Espoo turnaus lähestyy. Suomessa järjestettävä 200 000 dollarin palkintopotilla varustettu huipputurnaus tarvitsee kuitenkin vielä turnausjärjestäjän Invitational Fall 2022 -finalistit joukkoonsa. Juuri pudotuspelit startannut Invitational -turnaus tuo siis kaksi parasta Suomeen Espooseen taistelemaan paikasta IEM Katowice 2023 -turnauksessa.

Maanantain kolmannessa pudotuspeliottelussa päästään lyömään isolla isoa! Peräti 2,31 -kerrointa Bad News Eaglesin tasoitukselle tarjoava Pinnacle tarjoilee maanantaille iloa. BNE saa nimittäin Elisan ottelussa vastaansa ruotsalaisjoukkue EYEBALLERS:n, jolla ei allekirjoittaneen ennakkoasetelmien perusteella ole sitten mitään mahdollisuuksia. Ei edes karttavoittoon.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

EYEBALLERS pelaa selvästi heikommalla tasolla ja suorittaen huomattavasti heikommin. Jälleen tiensä Majoreille selvittänyt Bad News Eagles on valtaisa ennakkosuosikki joukkueiden väliseen otteluun, mikä pelataan klo: 17:00 alkaen ja paras kolmesta -formaatilla. BNE nimittäin poistaa vakipoistonsa Overpassin, joka on ruotsalaisjoukkueen paras kartta. EYEBALLERS poistaa Nuken, joka ei ole BNE:n parhaimmistoa.

EYEBALLERS valinnee itselleen Vertigon, missä joukkue on voittanut puolet pelaamistaan otteluista. Kyseessä on tilastollisesti BNE:n heikoin kartta, mutta jo pelkkä joukkueiden tasoero tuo asetelmat takaisin BNE:n hyväksi. BNE:n ei pitäisi hävitä Vertigoa, sillä joukkueen formi viime aikoina on ollut äärimmäisen kova! Helppo tasoitus taskuun, ja rahat pankkiin!

BAD NEWS EAGLES

@_badnewseagles
The road to ESL Pro League Season 17 Conference continues as we take a clean 2-0 victory against @Entropiqteam

We'll be back tomorrow at 19:00 CET
#bNE🦅