CS ma 27.06. klo 20:00

Bad News Eagles - forZe

forZen tasoituskerroin = lahja

Maanantain viimeisessä Counter-Strike -mittelössä nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu. Todella kovassa peliputkessa sekä voittoputkessa oleva forZe saa vastaansa servereille muutaman viikon tauon jälkeen palaavan Bad News Eaglesin. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

forZe on voittanut viimeiset kuusi otteluaan sekä ollut muutenkin uskomattomassa vireessä. Viimeisestä viidestätoista ottelusta joukkue on voittanut peräti kaksitoista, ja voitetuissa joukkueissa on jopa todella kovatasoisiakin vastustajia. Joukkue raidaa tällä hetkellä isolla confidencellä, mikä on Counter Strikessa yksi tärkeimmistä elementeistä. Confidence is key.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kaiken tämän lisäksi forZe myös hallitsee karttavalikoiman. Joukkueen karttavalikoima on lähes kuin suunniteltu BNE:tä vastaan, kun verrataan voittoprosentteja. ForZe tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Vertigon, joka on yksi BNE:n parhaista kartoista. Bad News Eagles puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Overpassin, joka on yksi forZen heikoimmista kartoista.

ForZe tulee valitsemaan omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, missä BNE on pelannut todella vähän otteluita ja hyvin heikolla menestyksellä. ForZella on karttavalikoimassa peräti neljä täysin suvereenia karttaa, missä BNE:llä ei pitäisi olla mitään saumaa.

BNE valinnee omaksi kartakseen Dust 2:n. Kyseisessä kartassa forZella on peräti 82% voittoprosentti viimeisen kolmen kuukauden ajalta, mikä aikalailla kiteyttää koko ottelun asetelman. Kyseessä on ainut kartta, missä BNE voi lähteä serverille itsevarmana, ja silti vastustaja on siinä parempi. ForZen tasoituskerroin on lahja kyseisessä ottelussa.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa