CS pe 22.04. klo 12:00

Bad News Eagles - G2

G2 lähes pakkovoiton edessä – joukkueen pakko herätä

Suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 kohtaa perjantaina Majoreiden RMR-karsinnoissa Bad News Eaglesin. Ottelu alkaa klo: 12:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. G2 on tietysti ennakkosuosikki kertoimien valossa, vaikka ensimmäinen turnauspäivä olikin joukkueelle melkoisen vaikea. G2 nimittäin kärsi tappion Anonymoa vastaan joukkueen ensimmäisessä ottelussa.

G2 onnistui kuitenkin voittamaan koutsin kanssa pelanneen Sangalin toisessa ottelussa, ja on täten karsinnoissa 1-1 -tilanteessa. Bad News Eagles on yksinkertaisesti voitettava, sillä muuten pelataan selkä seinää vasten kaksi paras kolmesta -formaatilla pelattavaa ottelua. G2:n asemassa kyseiseen tilanteeseen ei missään nimessä haluta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

G2 on yksi lohkon ennakkosuosikeista. Joukkue on uskomattoman tasokas yksilötasolla, ja Aleksibn takukirjastakin on aennut jo muutama sivu, jonka avulla joukkue pääsi mm. IEM Katowicen finaaliin. Avauspäivän murheet jätetään taakse, sillä G2:n on yksinkertaisesti vain lämmettävä, jos joukkue haluaa majoreille.

Bad News Eagles on tasokas yksilötasolla, mutta joukkuetasolla joukkue ei aivan matchaa kärkitasoa. Joukkueessa on FPL-staroja, jotka ovat kieltämättä pelanneet hyvin. G2:n rosteri pystyy silti täysin vastaamaan haasteeseen, ja vie samalla selvästi kategorian nimeltä joukkuepeli. Tasoitus otetaan haltuun pienellä, ja oletetaan, että G2 palaa tasolleen hyvin nukutun yön jälkeen.

10 euroa pelirahaa