CS ti 10.05. klo 13:00

Bad News Eagles - Imperial

Majoreilla tarjolla loistavaa kerrointa!

PGL:n Antwerpin Major-turnauksen ensimmäinen ottelupäivä on paketissa. Avauskierroksien onnistujina voidaan pitää ENCE:ä, G2:ta, Vitalityä sekä forZea, jotka ovat tiistaihin lähdettäessä kaikki 2-0 -tilanteessa. Pettymyksiä kokeneina joukkueina on esille ehdottomasti nostettava Liquid, joka hävisi molemmat ottelunsa, ja on täten eliminaatiovaarassa tiistain otteluunsa lähdettäessä.

Tiistain ensimmäisessä kakkosstriimin ottelussa nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen. Bad News Eagles kohtaa klo: 13:00 alkavassa ottelussa brassijoukkue Imperialin. Molemmat joukkueet ovat turnauksessa 1-1 -tilanteessa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

BNE on ehdoton ennakkosuosikki otteluun. Joukkue näyttää todella tulivoimaiselta, ja joukkueen Majoreita ennen pitämä bootcamp alkaa tuottaa tulosta. Joukkueen ei tarvitse enää pelata käsittämättömän sekavaa CS:ää, vaan otteluita voidaan lähestyä hieman rauhallisemmalla pelitavalla. On kuitenkin todettava, että Imperialin vanhuksia vastaan BNE:n räjähtävä tyyli voi olla brutaali.

BNE saa otteluun loistavan kartan. Joukkue poistaa Vertigon, Overpassin sekä Infernon, jolloin jäljelle jää Imperialin vakipoiston poistamisen jälkeen BNE:n kaksi parasta karttaa. Täysin Imperialin haluista riippuen ottelussa pelataan siis joko Dust 2, Mirage tai Nuke. Kaikissa kolmessa kartassa kertoimet olisi asetettava suosimaan BNE:tä. Nyt on tarjolla loistavaa kerrointa!

10 euroa pelirahaa