La Liga la 05.11. klo 22:00

Barcelona - Almería

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Almería on Camp Noulla selkeä vastaantulija! Jatkaako La Ligan maalipörssin ykkösnimi maalitehtailuaan?

La Ligaa pelataan vielä kaksi kierrosta ennen maaottelutaukoa – viimeinen rundi on ensi viikolla pelattava viikkokierros ja viikon päästä viikonloppuna on vielä Copa del Reyn vuoro. Barcelonalla on ennakkoon helppo ottelu lauantaina sarjanousija Almeríaa vastaan Camp Noulla. Mestarien liigasta tuli lähtö, joten nyt Xavin ryhmälle on entistä tärkeämpää hoitaa ottelut La Ligassa kunnialla. Ottelu on näillä näkymin Barça-toppari Gerard Piquén uran viimeinen ottelu, joten Xavi voi laittaa miehen jopa avaukseen.

Franck Kessié on Barcelonan uusin sairastupalainen. Sergi Roberto ja Ronald Araújo ovat edelleen poissa pelistä. Memphis Depay ja Andreas Christensen voivat olla mukana ja Eric Garcían ja Jules Koundén kohdalla pelikunto pitäisi olla aika todennäköinen. Juanjo Nieto on Almerían ainoa varma poissolija, mutta myös Iván Martos lienee sivussa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

FC Barcelona

@FCBarcelona
Pedri makes it look so easy 🥵


Almería on löytänyt viime kierroksilla upean maalivireen ja Rubin suojatit ovat latoneet viidessä viimeisessä palloa pussiin 11 kertaa. Omissa on kolissut yhdeksästi, joten viihdyttäviä matseja on pelattu andalusialaisten toimesta. Rubi on siirtynyt käyttämään neljän miehen alakertaa, mikä on osaltaan vaikuttanut maalimäärien kasvuun. Voi olla, että lauantaina joudutaan olosuhteiden pakosta palaamaan aiempaan.

Xavi antoi suurimmalle osalle ykkösavauksestaan lepoa tiistain Viktoria Plzen-ottelussa, joten Blaugrana on tuoreilla jaloilla kehissä lauantaina. Tämä onkin jälleen yksi niistä peleistä, jotka nyky-Barcelona hoitaa tavallisesti isolla marginaalilla. Vaikeuksia on lähinnä isoissa peleissä, kun vastustaja pääsee hyödyntämään Barçan heikon puolustustasapainon transitioissa. Almeríalla eivät valmiudet riitä samaan.

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Barcelona -2,5:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Barcelona -2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.