Dominic Thiem - Jaume Munar

to 25.04. Klo 13:30

Saako Thiem pidettyä pään kylmänä?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Barcelona ATP: Dominic Thiem – Jaume Munar

 

Barcelonan ATP-turnauksen myllätessä yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista astuu kuvioihin, kun kuumakallena tunnettu itävaltalainen Dominic Thiem kohtaa kotimaassaan pelaavan massaspesialistin Jaume Munarin. Thiem on alkanut jo löytää pikkuhiljaa sisäisen rauhansa, ellei Dusan Lajovic tätä kehityskaarta romuttanut Monte Carlossa.

Thiem tunnetaan erinomaisena massapelaajana, jonka vahvuudet piilevät syöttöpelin lisäksi myös yleispelaamisessa. Hän pystyy haastamaan palloralleissa kärkipäätäkin juoksuttamalla, ja uutena hienoutena hän on myös pystynyt takomaan huomattavasti tyylikkäämpiä sekä tehokkaampia voittopalloja rauhoittumisensa myötä.

Thiem pelasi ensimmäisellä kierroksella perusvarman pelin Diego Schwartzmania vastaan, joskin toisessa erässä oman syötön kanssa ilmeni hieman ongelmia, kun palauttava osapuoli laittoi pallon takaisin hieman rohkeammin. Thiem onnistui kampeamaan kuitenkin komean 2-0  tästä otteluparista, mutta testi sen kun jatkuu vain, sillä massaspesialistia pukkaa nenän eteen jälleen kerran.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi - nappaa nyt 100% talletusbonus

Munar tunnetaan erityisesti massaan juurtuneena pelaajana. Espanjalaiselta onnistuu niin pallorallien pelaaminen kuin syöttöpelikin, joten vaarallinen kaveri on kyseessä, jos pelaaminen ei ole epävarmaa. Epävarmuus paistoi edellisellä kierroksella nuorta Frances Tiagoea vastaan, joka laittoikin Munarin hieman ahtaalle.

Munar ei onnistunut kakkossyötöissään laisinkaan, ja neljä kaksoisvirhettäkin hän sai aikaiseksi. Tehottomien kakkossyöttöjen seurauksena Tiafoen etu palauttajana kasvoi, ja myös murtopalloja tarjoiltiin. Munar onnistui kuitenkin tyylikkäästi pelastamaan 33% murtopalloista, ja murti myös kovalla prosentilla omilta paikoiltaan. Tiafoe joutui taipumaan niin ikään kakkossyöttönsä vuoksi suoraan kahdessa erässä.

Thiemin pääkoppa on aina kysymysmerkki, mutta taitoa herralla piisaa enemmän kuin tarpeeksi. Munar on kuitenkin niin juurtunut massapelaaja, ettei erävoitto tulisi lainkaan yllätyksenä, joten vedot lähdetään hakemaan pitkää ottelua odottaen. Settitasoituksen kertoimessa on ilmaa, ja samoin pelioverissa, joten pelivalinnat ovat varsin selkeät.