Mestarien liiga ke 26.10. klo 22:00

Barcelona - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ovatko Barcelonan päivät luetut Mestarien liigassa? Uhmapelaajat totals-vedon äärellä!

Barcelonan jatkohaaveet Mestarien liigassa ovat jo lähestulkoon taputellut, sillä loput pelit olisi voitettava ja sekään ei vielä todennäköisesti riittäisi. Barça tarvitsee vetoapuja keskiviikkona vastaan tulevalta Bayern Müncheniltä sekä keskiviikkona San Sirolla vierailevalta Viktoria Plzeniltä. Barça-pelurit tietävät keskiviikkona pelin alkaessa lopputuloksen Milanosta.

Bayernin jatkopaikka on keskiviikkoon lähdettäessä jo saletti, mutta Inter voisi vielä viimeisellä kierroksella haastaa lohkovoitosta Allianz Arenalla, jos Camp Noulla tulee tupenrapinat. Bayern on keskiviikkona reissussa ilman Manuel Neueria, Leroy Sanéa, Lucas Hernandezia ja Bouna Sarria. Thomas Müller ja Kingsley Coman ovat mukana.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

FC Barcelona

@FCBarcelona
🔙 Four-goal Sunday at Spotify Camp Nou!
#LaLigaHighlights #BarçaAthletic


Barcelonalta sivussa keskiviikkona ovat Sergi Roberto, Ronald Araújo, Memphis Depay ja Andreas Christensen. Kaksi viimeistä voivat olla jo viikonlopun liigapelissä mukana. Gavi koki kovia sunnuntaina, mutta juuri henkilökohtaisia palkintoja pokannut nuorukainen lienee kokoonpanossa normaalisti.

Barcelonan on siis nykytilanteessa pakko voittaa, mutta toisaalta voi olla, että panosta ei liikaa enää ole, kun peli alkaa. Bayernilla sen sijaan riittää panosta niin kauan, kun Inter voittaa toisaalla. Jos oletetaan, että Viktoria Plzenistä ei San Sirolla ole lopulta vastusta niin Barcelona pelaa enää kunniasta. Onko tämä kuitenkaan mitätön asia? Ei millään. Bayern on ollut Barçalle viime vuosina iso peikko ja se halutaan karistaa selästä keinolla millä hyvänsä.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Start of the final training session ahead of tomorrow's game. Thomas Müller and Kingsley Coman are back with the team


Nyt vaikuttaisi siltä, että Xavi on maksellut viime viikkoina jälleen isoja oppirahoja, mutta oppi on kuitenkin mennyt perille. Sunnuntaina Athletic Club yllätettiin housut kintuissa taktisesti ja peli oli täyttä Barçan dominointia. Keskiviikkona on tietenkin huomattavasti vaikeampi peli, mutta maalipaikoille uskon Barcelonan silti pääsevän. Bayernilla on mestarillisen hyviä transitiomiehiä ja näissä tilanteissa Barcelona on usein helisemässä. Ottelu huutaa jälleen overia!

Näin teet tällä vedolla 50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ yli 3,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 3,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.