La Liga ma 18.04. klo 22:00

Barcelona - Cádiz

Xavin paatti joutui yllättäen merihätään! Onko Cádiz seuraava banaaninkuori?

Xavi on kohdannut Barcelonan peräsimessä ensimmäiset kunnon vastoinkäymisensä, sillä laulukuoro koitti torstaina Eurooppa-liigassa ja Pedri menetettiin sairastuvalle. Etäisyys Real Madridiin liigassa on edelleen turhan pitkä, joten loppukauden missio Barçalle on pitää kakkossija omissa hyppysissä ja selviytyä ensi kauden UCL:ään.

Maanantaina vastaan asettuva Cádiz taistelee putoamista vastaan, joten motivaatiot ovat kohdillaan. Voittamalla Camp Noulla Cádiz nousisi viivan päälle. Cádizin otteluohjelma on hankalahko loppukauden osalta ja torstaina Sergion suojatit kohtaavat kotona Athletic Bilbaon. Voi olla, että vieraat kierrättävät siis jonkin verran, koska torstaina on parempi sauma pisteille. Sergio joutuu pelaamaan tässä shakkia valtavilla panoksilla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Ronald Araújo on kotijoukkueelta pelikiellossa ja Gerard Piqué, Ansu Fati, Sergi Roberto ja Samuel Umtiti Pedrin seurana lasaretissa. Cádizilta puuttuu keskikentältä pelikieltoa kärsivä Rubén Alcaraz sekä enemmän rotaatio-osastoon kuuluvat Isaac Carcelén, Florin Andone sekä Varazdat Haroyan.

Cádizin pelisapluunasta riippuen voimasuhteet voivat siis heittää rajustikin Barcelonan suuntaan vielä ennen ottelun alkua. La Xavineta on ollut kuitenkin pahassa pelillisessä ristiaallokossa kolme matsia peräjälkeen ja vaikeata voi tulla nytkin, jos Cádizilla on pelihousut jalassa. Barcelonan alakerrassa nähdään todennäköisesti Clément Lenglet – Eric García -kaksikko, joka ei herätä aivan valtavaa luottamusta. Otetaan näillä kertoimilla ja ennakkotunnelmilla pikkusijoitus BTTS:lle.

10 euroa pelirahaa