La Liga su 09.10. klo 22:00

Barcelona - Celta Vigo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei kai sentään Celtakin kiusaa Barçaa!? Uhmapelaajien lapulla herkullinen totals-veto!

Celta Vigo vierailee sunnuntai-iltana Camp Noulla. Barcelonalla on alla pari heikompaa ottelua Mallorcaa ja Interiä vastaan, mutta trendiä tästä ei välttämättä ole muodostumassa. Xavilla on joka tapauksessa mennyt hieman sormi suuhun kuluvalla kaudella viiden miehen puolustuslinjoja vastaan. Blaugranan nykytilanteesta saadaan sunnuntaina jälleen lisäinfoa.

Barcelonan sairaslista sen kuin pitenee. Nyt myös Andreas Christensen ja Franck Kessié ovat rikki. Ennestään sairastuvalla olivat jo Héctor Bellerín, Ronald Araújo, Jules Koundé ja Memphis Depay. Frenkie de Jong on sentään kuntoutunut ja kentällekin on asiaa sunnuntaina. Ensi viikolla on jälleen matsi Interiä vastaan, joten lepuutustakin on Xavin mietittävä.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

FC Barcelona

@FCBarcelona
LATEST NEWS | Frenkie de Jong is fit and in the squad for #BarçaCelta!


Celtalla ei ole pelaajapoissaoloja, mutta päävalmentaja Eduardo Coudet on perhesyistä kotimaassaan Argentiinassa. Avauksessakaan ei juuri epäselvyyksiä ole, mutta Iago Aspasin parina kärjessä voidaan nähdä joko Carles Pérez tai Jörgen Strand Larsen. Voi myös olla, että Renato Tapia avaa, jos vigolaisten valmennustiimi haluaa keskikentän alaoksalle enemmän väkeä.

Barcelonan tuskainen tekeminen voi jatkua ensi viikolla Inter-pelissä, sikäli kun Inter saa jälleen boksin kunnolla miehitettyä. Celta sen sijaan ei ole La Ligan parhaimmistoa alaspäin ja Barça saanee riittävästi tontteja maalintekoon sunnuntaina. Kun vastustajalla on Aspasin tasoinen maalijyrä niin näillä kertoimilla overille lähtee betsi!