La Liga la 20.11. klo 22:00

Barcelona - Espanyol

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Xavi debytoi penkin päässä derbyssä – välitöntä ilotulitusta ei kannata odottaa!

Maaottelut on taas hetkeksi taputeltu ja La Ligassa on Barcelonan derbyn vuoro! Barçan pukuhuoneessa on ovi käynyt urakalla, sillä Xavin lisäksi myös Dani Alves teki paluun. Brassi ei kuitenkaan pääse vielä viheriölle ennen tammikuuta, mutta psyykkistä vaikutusta tällä siirrolla voi jo olla.

Barcelonasta kaikuu pitkästä aikaa optimismia, mutta on todennäköistä, että tämä välittyy kentälle pienin askelin. Kokoonpano on totta puhuen säpäleinä, mutta onneksi suurin osa loukkaantuneista palaa lähiviikkoina tositoimiin. Hyökkäyspäässä on erityisen paljon kansaa sivussa – Sergio Agüero, Ansu Fati, Ousmane Dembélé ja Martin Braithwaite ovat lasaretissa. Pedrikään ei todennäköisesti vielä kuntoudu lauantaiksi ja Sergiño Dest on kysymysmerkki.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

total Barça

@totalBarca
Alves and Xavi have worked wonders on the Barça psyche and returned some joy to the club.

The real challenge is going to be in translating this euphoria to results on the pitch.


Espanyol on ollut alkukauden piristysruiske eikä näillä otteilla tarvitse pelätä putoamista. Paikallisvastustajakin on tasapisteissä, joskin matsin vähemmän pelanneena. Vicente Morenon ryhmä pääsee lauantaihin vahvalla koosteella, sillä Óscar Gil on ainoa varma poissaolija. Keidi Bare on lisäksi puolikuntoinen, mutta tämäkään ei ole iso ongelma. Todennäköisesti Sergi Darder pelaa kymppipaikkaa paperilla eli keskikentällä ei aivan valtavasti offensiivista voimaa ole.

Yhtälössä on nyt siis iso psyykkinen muuttuja, mitä on mahdotonta muuttaa numeroiksi. Tästä syystä vetojen kanssa kannattaa noudattaa varovaisuutta. Betsataan underia kolmosen linjalla – Barcelonan hyökkäyspään poissaolot ovat tässä avainasemassa. Pelaajatyypeissä ei aivan kamalasti variaatiota ole ja B-joukkueesta Abde saattaa nousta jopa avaukseen. Espanyolilta löytyy lisäksi sopivaa dynamiikkaa siihen, että omassa päässä ei oteta mennen tullen pataan.