La Liga la 31.12. klo 15:00

Barcelona - Espanyol

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mateu Lahoz ja Barcelonan derby eivät jätä kylmäksi! Uhmapelaajat ottaa kantaa totals-markkinaan

Vihjeen julkaisun jälkeen Robert Lewandowskin pelikieltoa on siirretty eteenpäin, joten puolalaishyökkääjä on kuin onkin kokoonpanossa.

Barcelona kohtaa uudenvuoden aattona Espanyolin Barcelonan derbyssä! Barça lähtee uudenvuoden kierrokselle sarjakärjessä kaksi pistettä Real Madridin yläpuolella. Vaikka katalaanit nolasivatkin itsensä jälleen kerran Euroopassa, on culéjen kotimaan kampanja enemmän kuin hyvällä tolalla ja urheilullista menestystä voi aivan hyvin tulla.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Xavi pääsee uuteen vuoteen näillä näkymin hyvinkin terveellä rosterilla, nyt kun Ronald Araújokin on viimein pelikunnossa. Robert Lewandowski missaa kuitenkin derbyn ja kaksi muutakin matsia pelikiellon vuoksi. Araújo tuskin vielä avaa ja Memphis Depay, Ansu Fati tai Ferran Torres nähdään ”Lewangoalskin” korvaajana piikissä. Jules Koundé ja Ousmane Dembélé ovat palanneet jo harjoituksiin ja kaksikko voi avata lauantaina.

Barça Eleven ⭐️

@BarcaEleven_
Mateu Lahoz will be in charge of Barcelona vs Espanyol


Espanyolilta on pelikiellossa rotaatiokärki Dani Gómez ja lasaretissa Keidi Bare ja Adrià Pedrosa. Pol Lozanon pelikunto on vielä hämärän peitossa. Derbyissä Espanyol ei ole päässyt juhlimaan alkuunkaan viime vuosina – liigassa viimeisin voitto on vuodelta 2009 ja Copa del Reyn puolella vuodelta 2018.

Otetaan lauantain derbyyn lapulle pienimaalisuutta. Linja on melko reippaasti koholla siitä huolimatta, ettei Lewandowski pelaa. Espanyol on ollut kelvollinen tällä kaudella puolustuspäässä ja aikamoista puolustustaistelua voi nytkin olla luvassa. Underin kannalta paljon tulee riippumaan tietenkin avausmaalin syntyajasta sekä ottelun flowsta, jonka tietenkin Mateu Lahoz voi hyvin torpedoida. Barcelonahan on päästänyt tämän kauden La Ligassa vasta vaivaiset viisi osumaa, mistä voi ilman muuta kiittää huikeaa Marc-André Ter Stegeniä.

Ilmaisveto-WAU!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 3,5:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.