Eurooppa-liiga to 14.04. klo 22:00

Barcelona - Frankfurt

Painaako Frankfurt maalin Camp Noulla?

Eurooppa-liigan puolivälieren toiset osat pelataan torstaina. Barcelonan oli tyytyminen tasuriin Frankfurtissa viikko takaperin ja Oliver Glasnerin suojatit olisivat jopa ansainneet xG:n valossa voittaa matsin. Barçalla on nyt pari hieman heikompaa matsia tässä suhteessa alla, joten nyt on mielenkiintoista nähdä onko trendi muodostumassa vai onko kyse vain väliaikaisesta nuhasta.

Toiseen osaotteluun Barcelona saa takaisin Sergiño Destin ja Memphis Depayn. Gerard Piqué on puolikuntoisena ja Dani Alves on edustuskelvoton. Samuel Umtiti, Ansu Fati ja Sergi Roberto missaavat varmasti pelin. Frankfurtilta Tuta on pelikiellossa ja Erik Durm & Stefan Ilsanker edustuskelvottomia. Christopher Lenz jatkaa saikulla ja viikonlopun Freiburg-matsissa loukkaantunut Djibril Sow on kysymysmerkki.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Mitä sitten lapulle Camp Noun koitokseen? Tasoituksista löytyy periaatteessa ihan hyvä idea vierasjoukkueen puolelta, mutta tässä saattaa näpit palaa, joten napataan turvallisempaa BTTS:ää kupongille. Riskiä voi toki myös hieman jakaa BTTS:n ja vierastasoituksen kesken, jos splittihommat maistuvat.

Frankfurt on oivallinen kontrajoukkue ja tämä nähtiin jo ensimmäisessä osaottelussa. Paluuosassa vieraiden on pelattava hieman konservatiivisemmin, mutta vastaavasti Barçalla riskinotto on korkeampi. Viihdettä on luvassa etenkin siinä vaiheessa kun jompikumpi joutuu takaa-ajajaksi.

10 euroa pelirahaa