ma 10.04. klo 22:00

Barcelona - Girona

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Xavinetan matkanteko tökkii! Yllättääkö “paikallisvastustaja” Barçan Camp Noulla?

Girona haastaa maanantaina Katalonian derbyssä Barcelonan Camp Noulla. Barcelona joutuu loppukaudesta keskittymään ainoastaan La Ligaan, sillä viikolla Real Madrid lähetti Xavin ryhmän laulukuoroon Copa del Reyssä eikä europelejäkään enää ole luvassa tällä kaudella. La Ligassa onkin mestaruus tuloillaan, kun Real pudotti lisää pisteitä lauantaina Villarrealia vastaan. Piste-ero voi olla maanantain jälkeen jo 15.

Xavilta puuttuu edelleen Frenkie de Jong, Pedri, Andreas Christensen ja Ousmane Dembélé. Gironalta Reinier on pelikiellossa ja lasarettia miehittävät Ibrahima Kébé, Yangel Herrera ja Joel Roca. Aleix Garcían, Borja Garcían ja Alexander Callensin tilanteet selviävät lähempänä aloituspotkua.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Míchelin luotsaama Girona on todennäköisesti kauden päättyessä keskikastissa ilman isompia ihmeitä. Putoamiskamppailuun ja eurotaistoon on yhtä lailla pitkä matka ja otteet ovat olleet sen verran hyviä, ettei ainakaan sarjatason vaihtumista tarvitse millään pelätä. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Montilivillä oltiin lähellä pisteillepääsyä, mutta onni ei ollut tuolloin matkassa.

Barcelonan poissaoloilla voi olla, että vaikea peli on jälleen tulossa Xavin miehistölle. Näillä kertoimilla lähdetään kernaasti Gironan kelkkaan ja lätkäistään +1,5-tasoitusveto lapulle. Barcelona on ollut liigassa tuloksellisesti vahva, mutta aina ei kuitenkaan ole peli ollut silmiähivelevän kaunista. Niukalla kotivoitollakin betsi osuu.

Näin teet tällä vedolla 50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Girona +1,5:lle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Girona +1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.