Mestarien liiga ke 12.10. klo 22:00

Barcelona - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyvää ei vaihdeta! Uhmapelaajilla lapulla jälleen maukas totals-veto Barça – Interiin!

Barcelona saa vieraakseen Interin keskiviikkona Mestarien liigassa. Viime viikolla Inter voitti Hakan Calhanoglun rankkarialueen ulkopuolelta taituroimalla osumalla, joten Barcelona on jälleen joutumassa UCL:ssä tukalaan tilanteeseen. Xavin ryhmä oli viime viikolla aseeton eikä peli ole oikein kulkenut La Ligassakaan maaottelutauon jälkeen.

Interkään ei ole ollut viime viikon voitosta huolimatta kaksisessa vedossa. Viikonloppuna Sassuolo kaadettiin vieraissa 1-2, mutta sarjataulukossa katsellaan juuri nyt muiden perävaloja. Simone Inzaghilla on todennäköisesti ultrapuolustava taktiikka mielessä keskiviikolle – pian näemme kuinka tämä tuottaa hedelmää.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Inter

@Inter
C'è chi lo sta guardando in loop e chi mente 😍🪄 @hakanc10

#ForzaInter #InterBarcellona #InterBarça


Barcelonalta on sivussa edelleen liuta toppareita, kun Jules Koundé, Andreas Christensen ja Ronald Araújo eivät pysty pelaamaan. Gerard Piqué ja Eric García nähdään siis varmasti kehissä, mutta Xavi voi taikoa hatustaan toki myös kolmen topparin muodon, jolloin Marcos Alonso tulisi kolmanneksi alakertaan. Franck Kessié, Memphis Depay ja Héctor Bellerín ovat myös sivussa.

Interiltä sivussa jatkavat Marcelo Brozovic, Joaquín Correa ja Romelu Lukaku. Jos Inter pelaa kahdella kärjellä, on Edin Dzeko ilman muuta Lautaro Martínezin parina. Inzaghi tuskin tekee muuten isoja muutoksia viime viikkoon nähden avariinsa.


Keskiviikkoon lähdetään jälleen samalla vedolla, joka tuotti viime viikolla mammonaa. Alle 3 maalia on näistä lähtökohdista kelpo veto, sillä Inter vetäytyy kuoreensa ja Barcelonalla on juuri nyt valtavia vaikeuksia murtautua maalipaikoille.