La Liga su 01.05. klo 22:00

Barcelona - Mallorca

Kataloniasta kantautuu under-pauketta

Jatkuuko Barçan katastrofi-runi, kun Mallorca vierailee Camp Noulla? Xavin ryhmän on tehtävä kunnon ryhtiliike, sillä kotitappiot Cádizille ja Rayo Vallecanolle ovat tällä hetkellä rumana tahrana katalaanien kevätkaudessa. UCL-paikkojen eteen ei tarvitsisi aivan älytöntä urotekoa tehdä, sillä kilpailijatkin kompuroivat vuoron perään.

Barcelonan poissaololista on jälleen pitkä kuin nälkävuosi. Tänään poissa ovat Sergiño Dest, Martin Braithwaite, Nico González, Pedri, Sergi Roberto ja Óscar Mingueza. Lisäksi Ousmane Dembélé, Gerard Piqué ja Samuel Umtiti ovat vielä matsiaamuna kysymysmerkkejä. Ansu Fatin paluu menee sen sijaan selkeiden plussien puolelle!

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Mallorcalla on myös useampi avainpelaaja sivussa. Vedat Muriqi kärsii pelikieltoa ja lasaretista löytyy Íñigo Ruiz de Galarreta, Dominik Greif, Jaume Costa, Aleksandar Sedlar ja Amath N’Diaye. Saarelaisilla on etumatkaa putoamisviivaan kaksi pistettä, joten isot pisteet on jaossa siinäkin mielessä Camp Noulla.

Painetaan jälleen Barcelonan matsiin lapulle under 3. Mallorca pelaa viiden alakerralla ja Barcelonalla on ollut viime aikoina isoja vaikeuksia murtaa näitä ryhmitelmiä. Mallorca on muutenkin puolustanut viime aikoina kiitettävästi – Atlético Madridkin onnistuttiin nollaamaan kotipelissä. Pahin skenaario vedon kannalta olisi Barcelonan aikainen maali, mihin on vaikea viime aikojen perusteella uskoa.

10 euroa pelirahaa