ti 12.03. klo 22:00

Barcelona - Napoli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei uskoisi samaksi joukkueeksi! Murskaako Barcelona tylysti Napolin kotonaan?

Mestarien liigassa jännitys on tapissa, kun Barcelona isännöi Napolia ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osaottelussa. Vieraiden pelaaminen on erittäin kaukana tasostaan edellisellä kaudella, jolloin joukkue myös Scudetton nappasi. Päätähdet ovat edelleen samat, mutta tällä hetkellä joukkuetta ei todellakaan tunnista samaksi, joka Italiassa mestaruutta alle vuosi sitten juhli. Isännillä on niin ikään ollut omat haasteensa, mutta aivan hiljattaiset esiintymiset herättävät hienoista toivoa paremmasta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Molemmat joukkueista pelasivat kansallisten sarjojen ottelut perjantaina. Xavi harrasti osittaista rotaatiota, kun Barcelona kukisti kotonaan Mallorcan maalein 1-0 perjantaina. Napoli pelasi niin ikään kotonaan, mutta taipui pistemenetykseen tasanumeroin 1-1 päättyneessä väännössä Torinoa vastaan. Joukkueen kovimmista syömähampaista esimerkiksi maalipyssy Victor Osimhenia ei paljoa Barcelonaa varten ole säästelty – vahva hyökkääjä pelasi jälleen Torino-matsissa täyden 90-minuuttisen.

Isäntien sairastuvalla on edelleen melkoinen ruuhka päällä, kun ainakin Gavi, Pedri, Frenkie de Jong, Alejandro Balde sekä Ferran Torres ovat telakalla. Napolilla on omat puutteensa, mutta selvästi Barcelonaa vähemmällä se selviää. Cyril Ngonge sekä Jens Cajuste ovat vieraiden varmat poissaolijat.

Kun lähtökohtia vedetään yhteen, moni seikka puhuu Barcelonan puolesta ja se on hoksattu myös vedonvälittäjien piirissä. Kaikista poissaoloistaan huolimatta joukkueella on leveä runko, sen ei ole hyvään toviin tarvinnut matkustella ja kotiyleisönsä edessä ryhmällä on hyvät edellytykset onnistua – toki jälkimmäinen itsessään ei ole taannut tällä kaudella mitään. Napoli-hyökkäyksessä Osimhenin, Kvicha Kvaratskhelian ja kumppanien potentiaali on tiedossa, vaikka ruuti on ollut melko kosteaa. Viihdettä on luvassa reilulla kädellä ja yli 3,0 maalia -kohde tarjoaa mukavasti vastinetta rahoille tiistain jännitysnäytelmän osalta.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.