La Liga su 13.03. klo 22:00

Barcelona - Osasuna

Barçaa lapulle! Galatasaray-matsi on nopeasti unohdettu katalaanien leirissä

Barcelonalta nähtiin torstaina Eurooppa-liigassa ohipeli Galatasarayn isäntänä. Sunnuntaina urakointi jatkuu La Ligan puolella, kun keskikastista ponnistava Osasuna saapuu Camp Noulle. Blaugranalla on ensi viikolla härkäviikko, sillä Galatasaray kohdataan toistamiseen torstaina ja sunnuntaina on El Clásico.

Loukkaantumisrintamalta ei kuulu ottelun alla kummia. Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Ansu Fati ja Alejandro Baldé jatkavat Barcelonan lasaretissa. Nico González on pelikiellossa. Los Rojillos saapuu Barcelonaan ilman korttitilinsä täyttänyttä Chimy Ávilaa. Jesús Areso on sairastuvalla ja Oierin ja Aridane Hernándezin pelikunto selvinnee lauantain aikana. Chimy näistä toki on selkeästi merkittävin poissaolo.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Osasuna on huippuhyvin organisoitu ryhmä ja se ei tavallisesti salli vastustajilleen montaakaan maalipaikkaa. Tämä ei ole kuitenkaan Barcelonaa liikaa viime aikoina haitannut ja Napoli & Athletic Bilbao joutuivat kaivamaan kuulaa nuotasta peräti neljästi. Galatasaraytakin vastaan luotiin parin osuman verran paikkoja, mutta nyt ei ollut onni matkassa.

Pelataan Barcelonaa -1,5:n tasoituksella. Katalaanien peli on alkanut kulkea myös omassa päässä, kun neljä parasta topparia on viimein terveenä. Jos Galatasaray olisi kaatunut torstaina niin tässä voisi olla banaaninkuoren uhkaa, mutta nyt en sellaiseen usko. Rutiininomaista voittoa parin-kolmen maalin marginaalilla voi hyvällä syyllä povailla. Galatasaray-matsi ei isossa kuvassa muuttanut mitään.

10 euroa pelirahaa