La Liga su 24.04. klo 22:00

Barcelona - Rayo Vallecano

La Ligan rästimatsissa tahkotaan underit!

La Ligaa pelataan poikkeuksellisesti tänä viikonloppuna vain yksi matsi, sillä lauantaina pelataan Copa del Reyn finaali. Barcelonan ja Rayo Vallecanon rästipeli sopi parhaiten sunnuntaille. Torstaina molemmat voittivat oman matsinsa, joten tavoitteet UCL:n ja säilymisen suhteen ovat toteutumassa.

Sergi Roberto, Samuel Umtiti ja Ansu Fati eivät saaneet vielä sunnuntaille pelilupaa. Gerard Piqué on epävarma, mutta Anoetalla loukkaantuneet Ronald Araújo ja Dani Alves ovat mukana. Pedri jatkaa kuntoutuksessa. Rayolta Martín Merquelanz jatkaa sivussa eikä Radamel Falcao tai Esteban Saveljichkaan ole optimikunnossa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Barcelona nappasi kuin nappasikin Real Sociedadin vieraana voiton, vaikka etenkin toisella puolikkaalla näytti pahalta. Maaliodottama meni kuitenkin lähes tasan, joten Xavin ryhmä kykeni suhteellisen tiiviiseen puolustuspeliin. Tasonnosto oli hyökkäyspäässäkin selkeä, joskin tälläkin saralla on vielä reilusti parannettavaa.

Rayo sen sijaan ei ole vielä turvassa, mutta seitsemän pongoa on kohtuullisen mukava etumatka. Andoni Iraolan ryhmän tuloskunto on heikko, mutta tulokset ovat monessakin matsissa mairitelleet vastustajaa. Maalipaikkojen luonnissa on kuitenkin ollut isoja vaikeuksia etenkin vierasmatseissa. Lisätään yhtälöön Barçan karmea formi niin under 3 alkaa maistua vetolipukkeelle.

10 euroa pelirahaa