Espanjan Supercup ke 12.01. klo 21:00

Barcelona - Real Madrid

El Clásicossa ravataan – over-betsi maistuu!

Aijai! El Clásico keskellä tammikuuta. Kyseessähän on siis Espanjan Supercup, joka pelataan nykymuodossaan Saudi Arabiassa neljän joukkueen voimin. Tästä kuviosta voi olla montaa mieltä, mutta ei anneta sen haitata. Vedoille päästään nimittäin mukavasti ja kyllähän Uhmapelaajalle aina löysä raha kelpaa.

Xavin Barça on ollut aivan kelvollinen pelillisesti olosuhteisiin nähden. Viime viikonloppuna osui kuitenkin hutipeli Granadan vieraana monellakin tavalla. Kotiläksyjä siis piisaa Xavilla tätä iltaa varten, mutta hyvä asia on, että peräti viisi runko-/avainpelaajaa on kuntoutunut kokoonpanoon asti. Ansu Fati, Pedri, Ferran Torres, Ronald Araújo ja Frenkie de Jong ovat kaikki kondiksessa. Sergi Roberto, Eric García ja Martin Braithwaite eivät ole mukana.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Real Madrid lähtee illan matsiin isoimpana suosikkina pitkiin aikoihin eikä syyttä – Carlo Ancelottin poppoo johtaa La Ligaa melko suvereeniin tyyliin, ja ainoastaan Sevilla on kyennyt roikkumaan mukana. Realin vahvuus on Barcelona-kohtaamiseen selvä – madridilaiset ovat tappavia katalaanien pallonmenetysten jälkeen. Kokoonpanotilannekin on erinomainen, sillä Gareth Bale ja Mariano ovat ainoat poissaolijat.

Katsellaanpa kertoimia. Real Madridia saa tällä hetkellä ostettua hiukan alta kahden kertoimilla, mikä ei oikeastaan kiinnosta. Paremmin maistuu suurimaalisuus ja tarkemmin ottaen toiselle puoliajalle. Xavi ei todennäköisesti riskeeraa koko arsenaaliaan vielä ottelun alusta asti. Todennäköisesti Araújo avaa ja ehkä Frenkie de Jong. Pedri, Ansu ja Torres ovat todennäköisemmin penkillä, kun matsi pyörähtää käyntiin.

Vaikka Barcelona lähtee matsiin kovalla prässi-intensiteetillä, on mukana kuitenkin Klassikoissa aina pientä varovaisuutta. Toisella puoliajalla väsytään ja Realille tulee enemmän ja enemmän transitiosaumoja, sikäli kun madridilaiset ovat päässeet johtoasemaan. Todennäköisesti Barçalla on lisäksi pitkälti ykköstykistö kentällä kun 90 minuuttia on täynnä. Viihdettä on luvassa!

10 euroa pelirahaa