La Liga su 19.03. klo 22:00

Barcelona - Real Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Roikkuuko Real Madrid yhä Barcelonan kyydissä La Ligassa? Sunnuntain El Clásicossa valuet vieraiden puolella!

Sunnuntaina pelataan La Ligassa Camp Noulla tämän kauden neljäs kilpailullinen El Clásico! Supercupissa, Copa del Reyssä ja syksyllä La Ligassa on pelattu ja Barcelona on vienyt nimiinsä kaksi kolmesta. Barça johtaa liigaa yhdeksällä pisteellä, joten jos lopputulemana on kotivoitto, näyttää liigamestaruus jo lähes varmalta.

Barcelonalta ainoastaan Ousmane Dembélé on sivussa. Ronald Araújo kärsi pelikieltonsa viime sunnuntaina Athletic-ottelussa ja Pedri on palannut alkuviikosta lähes täysipainoisesti joukkueharjoituksiin. Real Madridin riveistä on sivussa mahdollisesti David Alaba, mutta voi olla, että itävaltalainenkin on mukana. Karim Benzemalla on nilkka vaivannut, mutta sunnuntaina ei pitäisi olla pelikunnon suhteen ongelmaa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Barça Universal

@BarcaUniversal
Pedri has been working tirelessly to reach El Clasico, and his sensations before the match will determine if he starts or not.

@mundodeportivo


Pelillisesti Carlo Ancelottin suojatit ovat olleet viime aikoina Barcelonaa parempia, mutta siitä huolimatta pari viikkoa takaperin Barcelona haki Copa del Reyssä välierien avausosasta vierasvoiton Santiago Bernabéulta. Pedrin mukaantulo voi piristää Barcelonaa hyökkäyspäässä ja tiedämme jo valmiiksi kuinka timantinkova katalaanien alakerta on tällä kaudella ollut.

Yhtälöön on laskettava myös Real Madridin keskiviikkona pelaama UCL-peli Liverpoolia vastaan – tästä tulee ilman muuta vieraille hieman rasitusmiinusta. Siitä huolimatta Realin pelillinen ilme on tällä hetkellä niin hyvä, että näillä kertoimilla päästään ottamaan mediumisti vieraita lapulle. Pelivalintana on +0,5:n tasoitus eli tasurillakin veto osuu.